06Dec

Який ресурс батареї MacBook, як дізнатись кількість циклів перезарядки?

Ноутбуки Apple, не в останню чергу цінуються за довгий час автономної роботи від акумулятору. Але, як звісно, батарейка лептопу — не вічна, тому, з часом вона тримає заряд все менше. У особливо запущених випадках, стан батареї може позначитись на загальній роботі Макбук. Він може перестати заряджатись, самовільно виключатись, не виходити з режиму сну, зависати. Тому, може знадобитись заміна акумулятору.

У цій статті, ми розповімо як швидко дізнатись про стан батареї вашого MacBook (Pro, Air), кількість циклів його перезарядки. Для цього не потрібно користуватись стороннім ПЗ, достатньо вбудованих функцій macOS.

Де подивитись кількість циклів батареї на MacBook?

Проста інструкція, яка дозволить швидко дізнатись про стан батареї:

Кількість циклів перезарядки Макбук

Натисніть на “яблучко” у верхньому лівому куті екрану, оберіть “About This Mac”— “System Report” — “Power”. У вікні знайдіть строку “Charge Remaining (mAh)”, та “Cycle Count”. В першому випадку буде показана ємність акумулятору на даний момент, у іншому — наявна кількість циклів його перезарядки.

Кількість циклів перезарядки Макбук

Який ресурс батареї різних моделей MacBook?

Нижче, ми наводимо таблицю з офіційними даними, щодо рекомендованої кількості циклів перезарядки ноутбуків Apple.

Кількість циклів перезарядки Макбук

Кількість циклів перезарядки Макбук

Кількість циклів перезарядки Макбук

Заміна акумулятору MacBook у Києві

Визначившись з необхідністю заміни батареї, ви завжди можете звернутись до нашого сервісного центру Apple BashMac у Києві, для її заміни. У наявності оригінальні батареї на всі моделі MacBook, безкоштовна діагностика. Чекаємо на вас!

Залишити коментар