24Dec

Як перетворити Нотатки у Нагадування на Mac?

Всім користувачам Apple Mac добре відомі додатки “Нотатки” та “Нагадування”. Це зручні вбудовані у macOS інструменти, які дозволяють записувати важливі справи, думки, або нагадувати про знакові події. “Нотатки” працюють на кшталт записної книжки, куди ви можете вносити будь-які спонтанні ідеї, або записи про важливі справи. А “Нагадування” — це свого роду будильник, котрий допомагає не пропустити заплановані події, нагадуючи про їх настання, або необхідність підготовки.

Apple надає чудову можливість об’єднати функціонал “Нотатків” та “Нагадувань”. Ви можете створити запис у додатку “Нотатки”, та запланувати його нагадування. Це може виявитись корисним у цілій низці випадків. Наприклад, якщо ви збираєтесь на конференцію, записали адресу місця проведення, короткі тези свого виступу. А потім, перетворили цей запис у нагадування, яке автоматично відобразиться у запланований час. Як це зробити — далі у простій інструкції.

Запустіть десктопну версію “Нотатків” на вашому MacBook/ Оберіть необхідний запис (або створіть його)

Як перетворити Нотатки у Нагадування на Mac

Натисніть “Поділитися” та оберіть “Нагадування”

Як перетворити Нотатки у Нагадування на Mac

У вікні що відкриється, натисніть “Додати”

Як перетворити Нотатки у Нагадування на Mac

Відкрийте “Нагадування”, натисніть іконку налаштувань. Оберіть необхідну дату та час нагадування, або локацію (необхідно відкрити доступ програмі до служб локації).

Як перетворити Нотатки у Нагадування на Mac

Тепер у визначений час — нагадування у вигляді запису з “Нотатків” з’явиться на екрані вашого Мак.

Якщо ви бажаєте, щоб ваші пристрої (Mac та iPhone) синхронізували між собою записи, створюйте запис у iCloud (оберіть розділ у панелі “Нотаток” зліва).

Залишити коментар