09Dec

Віддалене встановлення програм на Mac (macOS)

Не завжди є можливість завітати до сервісного центру для встановлення, оновлення програм на macOS на MacBook, iMac. Якщо ви не можете особисто приїхати зі своєю технікою до нашого сервісу, ми пропонуємо зручну та оперативну послугу віддаленого встановлення софту. У такому разі не потрібний визов майстра з встановлення додому (до офісу), це неефективно, та не має ніякого сенсу. Переваги віддаленого встановлення — ви можете знаходитись у будь-якому місці (вдома, на роботі), все що необхідно зробити — це надати віддалений доступ до вашого Мак нашому співробітнику. Як це зробити, ми розповімо у цій статті.

Встановлення, оновлення програм на Apple Mac через TeamViewer

Встановлення програм на Мак через TeamViewerІснують спеціалізовані програми, які дозволяють надати доступ до вашого Мак через інтернет. Таким чином, наш спеціаліст має можливість віддалено увійти на ваш комп’ютер, та виконати необхідні роботи з встановлення програм, їх налаштування. Докладна інструкція як це зробити:

  • Крок 1. Встановіть TeamViewer
    Зайдіть на офіційний сайт програми та завантажте її, або встановіть останню, актуальну версію TeamViewer з Аpp Store.
  • Крок 2. Зателефонуйте до нашого сервісу
    Зателефонуйте до нашого сервісного центру Apple BahMac у Києві за номером: (050) 412-12-14 (всі контакти). Повідомте нашому спеціалісту які саме роботи необхідно виконати: встановлення, оновлення пакету або окремих програм на macOS, налаштування Мак.
  • Крок 3. Виконайте вказівки спеціаліста
    Після консультації — виконайте всі вказівки нашого співробітника з налаштування доступу до вашого Mac. Отримавши доступ, він матиме змогу виконати замовлення.
  • Крок 4. Дочекайтесь виконання робіт та оплатіть послугу
    Після того, як роботи з встановлення ПЗ будуть виконані, перевірте результат та оплатіть послугу через банківський переказ. Вартість послуги починається від 200 грн.

Які послуги з встановлення програм можливо замовити дистанційно?

Встановлення програм на Мак через TeamViewerВи можете замовити встановлення та оновлення будь-яких програм, або цілого пакету софту. Серед найпопулярніших послуг:

  • Встановлення, оновлення пакету Microsoft Word для Mac;
  • Встановлення спеціалізованих програм для дизайнерів, архітекторів, розробників;
  • Налаштування програм та macOS;
  • Вирішення проблем з нестабільною роботою, оновлення софту.

Чекаємо ваших звернень для швидкої, віддаленої професійної допомоги!

Залишити коментар