Ремонт iMac

Обслуговування моноблоків Apple у спеціалізованому сервісі Києва

IMAC (SLIM)

Сучасні моноблочні комп’ютери iMac (тонкі) — досить надійні пристрої, але як будь яка високотехнологічна продукція, вони мають низку “хвороб”. Зверніться до нашого сервісу для ремонту Аймак у Києві, якщо виникли проблеми з відеокартою, дисплеєм, блоком живлення, динаміками, вентиляторами, та ін. До ваших послуг профілактична чистка моноблоку від пилу (та заміна термопасти), очищення матриці (екрану) iMac від плям. Компонентний ремонт материнської плати, заміна відеоадаптеру, ремонт (рихтування) корпусу. Модернізація, заміна SSD накопичувача, збільшення оперативної пам’яті. А також встановлення та оновлення системи, програмного забезпечення, розблокування (розлочка), видалення вірусів та шкідливих програм.

IMAC (ALUMINUM)

Попередні моделі Аймак (товстий корпус) — це все ще потужні моноблочні комп’ютери для професійної діяльності. Якщо ж виникла поломка, потрібне обслуговування десктопу Apple — зверніться до нашого спеціалізованого сервісу. До ваших послуг ремонт будь якої складності, у тому рахунку компонентний. Заміна відеокарти, скла, матриці, динаміків, кулерів та ін. Профілактична чистка від пилу з заміною термопасти, видалення темних плям на екрані. Проводимо апгрейд iMac: встановлення швидкого SSD накопичувача замість, або разом з HDD диском, збільшення RAM пам’яті. Надаємо безкоштовну консультацію, допомагаємо з розблокуванням, встановленням програм та операційної системи.

IMAC PRO

Найдорожчий та найпотужніший моноблок Apple — iMac Pro вражає якісним дисплеєм, високою продуктивністю та універсальністю. Тим не менш, він не позбавлений ризику поломки та має низку уразливих ділянок, типових проблем для такої техніки. Зверніться до нашого сервісу для професійного ремонту, якщо виникли проблеми з дисплеєм, графічним процесором, материнською платою, корпусом та ін. Ми надаємо послуги з компонентного ремонту, заміни відеочіпу, дисплею, профілактичної чистки Аймак Про у Києві від пилу та бруду (з заміною термопасти). Пропонуємо також програмну допомогу: встановлення операційної системи та програм, налаштування, розлочка (unlock).

Швидка, професійна діагностика (огляд) iMac у вашій присутності. Безкоштовна консультація, підбір найкращих варіантів ремонту

Напрямки діяльності нашого сервісного центру

Категорії послуг

Найважливіша частина ремонту — це правильна, якісна діагностика моноблоку, яка виявляє ознаки та причини поломки.
Для того щоби система охолодження працювала належним чином потрібна чистка iMac від пилу з заміною термопасти.
Видаляємо (очищуємо) темні плями на дисплеї Аймак, які утворилися від скупчення пилу під склом або у шарах матриці.
Повна заміна матриці iMac у разі її механічного пошкодження (тріщини, вм’ятини, смуги, артефакти) або потрапляння рідини.
Збільшення об’єму оперативної пам’яті моноблоку, встановлення нового SSD, окремо або разом з жорстким HDD диском.
Модульна заміна відеокарти iMac, можливо разом з радіатором охолодження, у разі поломки (згоряння) рідної комплектуючої.
Відновлення доступу до iMac у разі втрати паролю, блокування зловмисниками, неправильним налаштуванням, тощо.
Допомога у встановленні, оновлені, чистці системи macOS та Windows. Встановлення та налаштування кращих програм на Mac.
Компонентне відновлення будь якої складності

Ремонт iMac без модульної заміни комплектуючих

Заміна відеочіпа Apple iMac

Потужні моноблоки від Apple використовуються у професійній діяльності, зокрема для відео та фото обробки, створення графіки, додатків віртуальної реальності та інших завдань, які створюють велике навантаження на відеоадаптер. Тому, досить часто (особливо без профілактичної чистки) відеокарта на Аймак виходить з ладу. Це стається внаслідок перегрівання чіпу, пошкодження його контактів. У такому разі користування комп’ютером стає неможливим — екран зовсім не працює, або ж на ньому смуги, артефакти та ін.

Деякі моделі iMac комплектуються знімною відеокартою, яку можливо замінити як окремий модуль. Для тих же моноблоків, у яких встановлено дискретний графічний процесор (чіп на материнській платі), ми пропонуємо його заміну за допомогою якісного компонентного ремонту, тобто демонтажу та припаювання нового відеочіпу.

Відновлення на компонентному рівні контактів, електропровідних доріжок, заміна елементів на платі.
Якщо дисплей працює, але не видно зображення внаслідок несправності системи підсвітки.
iMac сильно гріється, при роботі виникають сторонні звуки, гудіння, вібрації, сильний шум вентилятору.
Відремонтувати деталь знадобиться у разі її згоряння від перепадів напруги, замикання.
Виправляємо деформації, вм’ятини корпусу, ремонтуємо ніжку після падінь моноблоку, ударів по ньому.
Заміна динаміків
Якщо відсутній звук на iMac, занадто слабка гучність, поява хрипів, сторонніх шумів, неякісне звучання.
FREE
Безкоштовна діагностика
10 років
Більше 10 років досвіду
від 1 дня
Швидкий ремонт
3-12 міс.
Сервісна гарантія