Ремонт Apple Cinema (Thunderbolt) Display

Сервіс фірмових дисплеїв Apple

Якісно продіагностуємо та відремонтуємо ваш мультимедійний Епл Сінема Дисплей у Києві. Вирішуємо найчастіші проблеми: несправність екрану та підсвітки, поломка блоку живлення, пошкодження плати, заміна кабелю та ін. Наявність запчастин, гарантія

Обслуговуємо моделі: A1081, A1082, A1083, A1267, A1316

Доступні ціни на обслуговування та відновлення дисплеїв Епл

Вартість ремонту Apple Thunderbolt Display

Cервісний центр BashMac у центрі міста Київ

Послуги з відновлення Apple Cinema Display

Ремонт дисплея

Основне призначення Епл Сінема Дисплей — це відтворення якісного зображення з комп’ютеру. Тому будь-які поломки екрану потребують термінового ремонту. Найчастіше на ньому виходить з ладу система підсвітки, або ж матриця. У результаті дисплей залишається темним (чорним), на ньому смуги, артефакти. Для встановлення несправності завітайте до нашого сервісного центру для швидкого, якісного ремонту екрана Apple Cinema Display у місті Київ. Можлива чистка дисплея від пилу (якщо з’явилися плями).

Заміна кабелю

Thunderbolt або Display Port шнур дисплею не вічний, тому через деякий час він може вийти з ладу. Поломка найчастіше пов’язана з фізичним пошкодженням, розривами, невдалому згинанні. Його можуть погризти діти та домашні тварини. Результатом таких випадків стає розривання кабелю, знищення оплітки, неякісна передача сигналу або повна відмова виводити зображення. Ми пропонуємо заміну Thunderbolt та Display Port кабелю на Apple Cinema у Києві за невисокою ціною. Комплектуючі у наявності.

Ремонт блоку живлення

Робота дисплея неможлива без блоку який забезпечує його живленням. На Епл Сінема Дисплей встановлений Power Supply у зв’язці з кулером охолодження. Поломки даної деталі спричинені різкими коливаннями напруги, сильним перегріванням, або ж з часом від природнього зносу. Якщо ваш дисплей перестав вмикатись, не подає ознак життя, самостійно вимикається — зверніться до нашого сервісу Apple BashMac для діагностики і ремонту, заміни блоку живлення Apple Thunderbolt Display.

Заміна вентилятору

Для охолодження блоку живлення та інших компонентів системи, на Епл Сінема встановлено великий кулер. Його завдання — виводити зайве тепло, щоб уникнути перегріванню та згорянню деталей. З часом на лопатях вентилятору та інших внутрішніх запчастинах скупчується шар пилу, який заважає ефективному охолодженню. Також, туди може потрапити сміття, або ж механізм зноситься від старості. У такому разі дисплей починає грітись, виникає шум, вібрація, він може вимикатись. Запрошуємо вас до сервісу для заміни кулеру Apple Thunderbolt Display.

Ремонт системної плати

Головна комплектуюча дисплею — це системна плата, до якої приєднуються всі інші деталі. Тому будь-яка поломка печатної плати призводить до значних проблем у роботі пристрою. Це може бути як повна відмова вмикатись, так і постійні збої у роботі. У нашому сервісному центрі ви можете замовити компонентний ремонт (відновлення) плати Apple Cinema Display у центрі Києва, поблизу метро Площа Льва Толстого. Працюють кваліфіковані інженери, у наявності все необхідне професійне оснащення.

FREE
Безкоштовна діагностика
10 років
Більше 10 років досвіду
1 день
Швидкий ремонт
3-12 міс.
Офіційна гарантія