15Aug

Видалення (чистка) антиблікового покриття MacBook

На дисплеях ноутбуків Apple нанесене спеціальне антиблікове покриття, призначене для зменшення відблисків сонця під час роботи. Також воно допомагає екрану залишатися чистим, захищає від слідів пальців, тощо. Проблема полягає у тому, що з часом цей шар стирається, дряпається, або навіть відпадає шматками, у результаті чого страждає не тільки зовнішній вигляд дисплею, але й якість його зображення. Офіційні сервісні центри у такому разі можуть запропонувати лише повну заміну дисплейного модуля, але це дорого та невиправдано. Сервіс Apple BashMac у Києві пропонує зняття залишків антиблікового покриття на Макбук!

Що таке антиблік? 

Це спеціальний олеофобний шар, яким покривають поверхню екрану ноутбуків. Наноситься він у фабричних умовах під час виробництва дисплею. Загальновідома проблема саме лептопів Епл проявляється у “злізанні” та стиранні антиблікового шару. Також на ньому часто залишаються сліди від клавіатури. З часом шар настільки пошкоджується, що користуватись технікою дуже незручно, а видалити його самостійно не вдається.

Як замовити чистку антибліку на дисплеї Макбук у Києві?

На самому початку застерігаємо вас від спроб самостійного очищення шару олеофобного покриття екрану!

Експериментуючи з неперевіреними рідинами та методами зняття антибліку, ви можете значно пошкодити дисплей, після чого виправити помилку буде неможливо. Часто після таких спроб на склі залишаються плями, розводи, змінюється його відтінок. Закликаємо не експериментувати, а звернутися за допомогою до професіоналів!

Сервісний центр BashMac пропонує швидке та якісне видалення антибліку з екрану вашого ноутбуку Apple у місті Київ. Очищуємо антиблікове покриття на MacBook Air, MacBook 12’’, MacBook Pro, Retina, Touch Bar. Процедура проводиться кваліфікованим спеціалістом з використанням спеціалізованих, професійних засобів. Це гарантує якісний результат, чисте зображення без жодних спотворень. При цьому, великої різниці у роботі без антибліку ви не помітите, або ж за бажанням можлива поклейка спеціальної плівки. Запрошуємо на безкоштовний огляд та швидке вирішення проблеми!

Залишити коментар