05Nov

Гравіювання від Apple або студії Gravirovka.ua

Лазерне гравірування вже перестало бути екзотикою, розвиток технологій і поява відповідного обладнання — зробило цю послугу доступною будь-якій людині. Мало того, навіть сама компанія Apple пропонує при покупці нанести гравіювання на iPad, iPod touch і навушники AirPods. Хоча можливості такої послуги досить обмежені, тому частіше люди замовляють гравіювання у спеціалізованих студій, таких як наприклад, Gravirovka.ua. У цьому огляді ми порівняємо пропозицію Епл та приватної студії, зробимо висновки де краще замовити.

Яке гравіювання пропонує компанія Apple

Вже досить давно на офіційному сайті корпорації з’явилася інформація про лазерне гравіювання бездротових навушників AirPods. Щоправда пропонувалося нанесення тільки певного символу або тексту на вибір. Тобто політ фантазії обмежений, ви можете використовувати лише певний набір шаблонів. Та й замовити таку послугу можливо тільки при покупці в офіційному інтернет-магазині Apple. Як приклад, наводяться популярні варіанти, які ви бачите на зображенні нижче.

лазерне гравіювання від Apple

З недавніх пір, компанія також пропонує гравірувати планшети iPad або плеєри iPod touch. За офіційною інформацією, при замовленні товару в інтернет-магазині ви можете ввести 1-2 рядки тексту, який буде додано на корпус пристрою. Після цього необхідно підтвердити замовлення і чекати доставки. Знову ж, викликають подив мізерні можливості гравіювання, адже можливо замовити тільки напис, без усіляких графічних елементів, логотипів та ін. Хоча, з іншого боку, все таки Епл не спеціалізується на таких послугах, це всього лише опція. На прикладі нижче показане гравірування на планшеті та плеєрі від Apple.

лазерне гравіювання від Apple

Яке гравіювання можна замовити в Gravirovka.ua Київ

Як бачимо, при покупці пристрою в офіційному магазині доступні дуже обмежені варіанти гравіювання. Креативність, вибір техніки і набір елементів залишають бажати кращого. Що ж робити, якщо хочеться нанести складне лазерне гравіювання на iPad, MacBook, Apple Watch? При цьому, без обмеження в польоті фантазії? В такому випадку вам стануть в нагоді послуги центру гравіювання! Наприклад, в Gravirovka.ua можливо замовити нанесення на корпус гаджета:

  • будь-який текст, напис, цитата, ім’я;
  • логотип, елементи фірмового стилю бренду;
  • різні символи і фігури;
  • картинки, зображення, візерунки та ін.

Як зробити замовлення? Дуже просто! Вам необхідно придумати ідею гравіювання, підготувати текст або зображення, яке потрібно додати. Після цього відвідайте офіс студії гравіювання в Києві зі стоїм гаджетом, озвучте ідею та за допомогою дизайнера створіть макет. Вже на протязі 1-2 годин замовлення буде готове. Також можливо скористатися зручним онлайн-конструктором для самостійного створення дизайн-макету. Нижче ми наводимо приклади лазерного гравірування на корпусі і клавішах MacBook, на кришці iPad, на навушниках і кейсі AirPods, смарт-годинах Apple Watch. До речі, гравірувати можна будь-яку техніку, не тільки Apple. Вибір за вами, сподіваюся вам сподобаються результати і ви зробите власне унікальне замовлення!

Приклади гравіювання на MacBook

Приклади гравіювання на iPad

Приклади гравіювання на AirPods

Приклади гравіювання на Apple Watch