20Jan

Лазерне гравіювання подарунків до Дня святого Валентина у Києві

Для всіх закоханих пар, свято «святого Валентина» найочікуванішим. Адже в цей день, ми в черговий раз зізнаємося у любові, святкуємо, і звичайно ж, даруємо подарунки другій половинці. Для того, щоб полегшити вам вибір, ми пропонуємо кілька ідей з лазерним гравіюванням, яке допоможе зробити подарунок дійсно індивідуальним і пам’ятним. За допомогою гравіювання ви зможете додати на предмет будь-який напис, символ, картинку, тощо. Таке зображення не стирається з часом, виглядає естетично і красиво.

Скористайтеся онлайн-конструктором гравіювання. Або завітайте до нашої студії щоб отримати допомогу дизайнера у створенні макету гравірування у вашій присутності.

Гравірування годинника, браслетів, кулонів, ручок

Відмінним подарунком стане наручний годинник з гравіюванням, браслет або ручка Parker, Montblanc. На корпусі цих аксесуарів чудово виглядають написи і інші графічні елементи на ваш вибір.

Приклад лазерного гравіювання на годиннику

лазерне гравіювання годинника на 14 лютого

Приклади гравірування на браслетах

Приклад гравіювання лазером на кулоні

лазерне гравіювання кулонів на 14 лютого

Приклад гравіювання на ручці

лазерне гравіювання ручки на 14 лютого

Гравірування на термосі, термокружці

Допомогти зігрітися у самі люті холоди допоможе іменний термос або термокружка. Додайте на них ваш текст, картинку, символ.

Приклад гравіювання лазером на термосі

Гравірування на запальничці Zippo

Справжній чоловічий подарунок, який не залишить байдужим нікого. На металевий корпус запальнички можливо нанести будь-який напис або символи.

Приклади гравіювання на Zippo

Гравірування на MacBook, iPad, AirPods, повербанку

Техніка Apple завжди була затребуваним подарунком для найпримхливіших. А додати індивідуальності пристрою допоможе нанесення лазером маркування, написи, візерунка на ваш розсуд.

Приклади гравіювання лазером на MacBook

Приклади гравіювання на iPad

Приклади лазерного гравіювання на AirPods

Приклади гравіювання на Power Bank

Деякі інші ідеї для лазерного гравіювання

Фантазія у виборі подарунка на «День закоханих» не обмежена, ви можете замовити гравіювання на замочку, прикрасі, столових приладах та багато чому іншому. Просто приходьте до нас, ми допоможемо реалізувати будь-яку найцікавішу ідею!

Приклади гравіювання на предметах

Наша студія лазерного гравіювання знаходиться в Києві, на вул. Велика Васильківська, 18 (біля станції метро Площа Льва Толстого). Робота виконується швидко, протягом 1-2 годин. Детальне розташування і графік роботи перегляньте в розділі Контакти.

Залишити коментар