22Jun

Лазерне гравіювання. Що це?

Бажаєте замовити гравіювання, але маєте сумніви та побоювання? Тоді ця інформація саме для вас! Коротко та змістовно відповідаємо на розповсюджені питання.

ЩО ТАКЕ ЛАЗЕРНЕ ГРАВІЮВАННЯ?

Це метод нанесення зображення на поверхню (метал, дерево, пластик, тощо), за допомогою сфокусованого лазерного променю. В залежності від налаштувань лазерного пристрою та температури променю — поверхня змінює колір (маркування), або створюється поглиблення у верхньому шарі (гравіювання). Таким чином, лазер викарбовує тонкі, чіткі лінії, стійкі до стирання. Для гравіювання підходить будь-який матеріал (за деяким виключенням).

ПЕРЕВАГИ ГРАВІЮВАННЯ ЛАЗЕРОМ

На відміну від наклейок або фарби — лазерне гравіювання відрізняється точністю на стійкістю. Промень лазеру може викарбувати найтоньші, чіткі лінії, які не стираються від часу. Можливе нанесення літер, напису, символів, Emoji, візерунку, будь-якого зображення. Якщо гравірується клавіатура — символи на клавішах підсвічуються як оригінальні.

Замовити лазерне гравіювання у Києві, ви можете у нашому сервісі. Допомога у створенні макету, швидкі строки виконання протягом 1-2 годин, гарантія якості!

https://gravirovka.ua

Залишити коментар