05Dec

Використання клавіші Delete на клавіатурі MacBook

Якщо ви раніше користувалися звичайними комп’ютерами на Windows, то напевно добре пам’ятаєте клавішу Delete на клавіатурі. Натискання на цю клавішу видаляє текст перед курсором. На стандартній клавіатурі MacBook та Magic Keyboard дана функція відсутня. Тобто, на клавіатурах різних Макбук (різних років) клавіша Delete може бути присутня, але виконує вона функцію Backspace — видалення тексту, який знаходиться позаду курсору. На деяких моделях кнопка позначається просто стрілкою.

Для людей, які часто працюють з текстом, відсутність можливості видалити текст перед курсором — може визвати значний дискомфорт. Але, насправді, ця функція існує, зараз ми розповімо як нею користуватись.

Щоб скористатися функцією Delete, необхідно натиснути комбінацію клавіш: Delete (або стрілка Backspace) + FN. Клавіша “fn” знаходиться у нижньому лівому куті клавіатури.

Використання клавіші Delete на клавіатурі MacBook

Використання клавіші Delete на клавіатурі MacBook

Постійно затискати дві клавіші може виявитись незручним, тому, можливо призначити власні “гарячі клавіші” за допомогою, наприклад, додатку PowerKey. Про велику кількість різноманітних комбінацій клавіш ми розповідали у окремій статті: Гарячі клавіші на Mac. Нагадуємо також, що у разі поломки деяких кнопок, ми пропонуємо заміну окремих клавіш на MacBook (Pro, Air) у Києві.

Ремонт та заміна клавіатури, трекпаду

Заміна окремих клавіш на MacBook у Києві

Залишити коментар