08Apr

Як встановити Windows на MacBook, iMac?

Працюєте з програмами які не підтримуються операційною системою macOS? У цій статті ми розповімо про те, як встановити Windows на Mac через віртуальні машини Parallels Desktop та Boot Camp. Це дозволить вам одночасно користуватись двома операційними системами та запускати необхідні програми, у тому рахунку 1C та клієнт-банкінг які не працюють на Макос.

Windows на MacBook, iMac

Деякі популярні програми та комп’ютерні ігри не працюють під управлінням macOS, наприклад, 3D Max, системи CRM, клієнт-банкінгові додатки, програмне забезпечення 1C, та ін. Якщо ви бажаєте, щоб вони функціонували на вашому комп’ютері Apple, необхідно встановити Віндовс. Зробити це самостійно не надто складно, якщо ви досвідчений користувач, або ж зверніться до нашого сервісу для швидкої, професійної установки у Києві.

Встановлення Windows через Parallels Desktop

На даний момент це найпопулярніша віртуальна машина, яка забезпечує можливість встановити Віндоус на Мак. Програма дозволяє одночасно працювати у двох операційних системах, копіювати та переносити файли. Таким чином ви можете встановити всі необхідні ігри і програми у систему Microsoft Windows та користуватись ними, а після цього перемикатись на macOS для рішення інших завдань. Parallels Desktop має вбудований NTFS драйвер, тому файли записані у одній системі легко відкриваються та редагуються у іншій. Головна вимога — ваш комп’ютер Епл повинен бути достатньо потужним, щоб не виникало зависань та ускладнень у роботі.

Встановлення Windows за допомогою Boot Camp

Вбудована у macOS утиліта Boot Camp дозволяє встановити Windows на Mac без використання додаткового програмного забезпечення. Вона має достатньо зрозумілий інтерфейс, а також підтримку Ассистент Boot Camp. Підтримує підключення декількох зовнішніх дисплеїв, а також Microsoft клавіатури. У порівнянні з Parallels Desktop має деякі недоліки, так як для вибору операційної системи доводиться перезавантажуватись. Крім того, окремо потрібне встановлення NTFS драйвера для редагування даних у різних файлових системах. З іншого боку встановлення Boot Camp буде виправданим для комп’ютерів з невеликою потужністю (старих моделей).

Допомога у встановленні Windows на Apple Mac

Щоб самостійно встановити Віндоус на Мак через Parallels Desktop доведеться завантажити програму, або скористуватися вбудованим Boot Camp. Хоча встановлення не надто складне, проте ви можете стикнутись з деякими складнощами. Проблем можна запобігти просто замовивши швидке та недороге встановлення Windows на Mac у сервісі BashMac Київ. Ми надаємо повний комплекс послуг, зокрема з встановлення необхідних програм, NTFS драйвера, налаштування операційної системи. Чекаємо вас для професійної допомоги!

Залишити коментар