03Dec

Встановлення останньої версії macOS Big Sur у Києві

Восени 2020 року Apple випустила публічну версію macOS Big Sur 11. Відтепер власники MacBook, iMac, Mac Pro, Mac mini мають змогу самостійно оновитися на нову операційну систему. Але на практиці чимало користувачів стикнулися з проблемами при встановленні останньої операційки. Комп’ютер зависає, з’являється чорний екран, процес оновлення не виконується до кінця. Докладно про дії, які можливо виконати самостійно, ви можете прочитати у статті “Рішення проблем з оновленням Мак на macOS Big Sur”. Якщо ж самостійно вирішити проблему не вдається, наш сервісний центр Apple BashMac пропонує професійну допомогу.

Замовити встановлення (оновлення) macOS Big Sur на Mac

Завітайте до нашого сервісу BashMac у Києві за адресою: вулиця Велика Васильківська, 18 (Малий Пасаж, поряд зі станцією метро Площа Льва Толстого). Наш спеціаліст швидко продіагностує MacBook (Pro, Air) та встановить на нього актуальну версію macOS Big Sur. Послуга надається у максимально короткий час, як правило, за 1-2 години. Вартість від 200 грн. Крім того, ви можете замовити:

  • встановлення або оновлення останніх версій програм;
  • резервне копіювання даних, перенесення у нову систему;
  • міграцію профілю користувача зі всіма налаштуваннями;
  • вирішення програмних помилок та збоїв;
  • чистку Mac від вірусів та шкідливих програм.

Чекаємо на вас для швидкого вирішення будь-яких проблем з операційною системою та програмним забезпеченням вашого комп’ютеру Apple!