30Mar

Заміна навушників AirPods Pro і зарядного кейса в Києві

Якщо ви втратили один навушник, з’явилися проблеми зі звуком, не тримає акумулятор — пропонуємо вигідну послугу обміну одного або двох AirPods Pro. Також, доступний повний обмін всього комплекту на новий (з кейсом). Унікальність нашої пропозиції полягає в тому, що за невисоку доплату, ви можете отримати повністю нові навушники замість одного старого. Читайте про те, як це зробити.

Як обміняти один навушник AirPods Pro на два нових

Коротко перерахуємо основні причини, коли варто замінити навушники:

  • загубився правий або лівий AirPods Pro;
  • навушник впав у воду, зламався;
  • проблеми зі звуком, дуже тихий, тріск, писк, шуми;
  • швидко розряджається один або обидва навушника;
  • навушники не підключаються по Bluetooth;
  • загубився або перестав працювати зарядний кейс.

Для заміни навушників або всього комплекту відвідайте наш сервіс Apple BashMac за адресою: вул. Велика Васильківська, 18 (центр міста, Малий Пасаж, біля метро Площа Льва Толстого). Діагностика повністю безкоштовна, після чого ми запропонуємо кращі варіанти заміни або ремонту.

Варіанти заміни AirPods Pro (1,2 покоління) у Києві

 

ремонт та заміна AirPods Pro

Наш сервісний центр Apple BashMac пропонує такі послуги:

  1. Обмін одного старого навушника на два нових, вартість: 50-75 $*. Якщо один з навушників загубився або зламався, пропонуємо не докуповувати його окремо, а отримати два повністю нових AirPods Pro. Терміни заміни: 2-3 тижні.
  2. Заміна всього комплекту з зарядним кейсом, ціна: 100 $*. У разі, якщо обидва навушника перестали тримати заряд, погано підключаються, зіпсувався звук, некоректно працює кейс зарядки. Ви можете обміняти свій старий комплект (навіть з відсутньою навушником) на новий. Терміни заміни: 2-3 тижні.
  3. Чистка AirPods Pro, вартість — 500 грн. Професійно почистимо ваші навушники, видалимо бруд, вушну сірку, сміття з решіток динаміків і мікрофонів. Терміни виконання — в день звернення.

*Вказані орієнтовні ціни в доларах, оплата в валюті або за поточним курсом.

Чому варто замінити обидва навушника Apple?

заміна одного навушника AirPods Pro на два нових

Чимало компаній і магазинів пропонують поштучний продаж AirPods Pro. Здавалося б, це виправданий крок, якщо ви втратили один з них. Але, на практиці, не все так просто. Справа в тім, що знос акумуляторів на навушниках буде відрізнятися, тому старий буде розряджатися швидше. При цьому, навіть після перепрошивки, якість звучання може дещо відрізнятися. Найкращий результат досягається тільки в тому випадку, якщо обидва AirPods Pro нові, з однієї серії. Тому, унікальність нашої пропозиції в тому, що за ціною одного AirPods Pro ви отримуєте два абсолютно нових!

Якщо ж ви бажаєте повністю оновити комплект, це можна легко зробити за окрему невисоку доплату. В такому випадку, ми замінимо старий комплект на повністю новий (два навушника і зарядний кейс). Ця послуга доступна навіть тоді, коли один з ЕйрПодс загубився (не повний комплект). Тому, послуга заміни AirPods Pro в нашому сервісі — це найвигідніше рішення, яке дозволяє заощадити на покупці нового товару в магазині.

Лазерне гравіювання AirPods Pro

Лазерне гравірування AirPods Pro

У нашому сервісному центрі ви також можете замовити гравіювання на навушниках Apple або зарядному кейсі. Швидко і якісно додамо будь-який текст, візерунок, логотип, символи на AirPods Pro або корпус зарядного чохла. Це відмінний спосіб прикрасити аксесуар, зробити його іменним, додати індивідуального стилю. Вартість — від 250 грн. Терміни виконання – 1-2 години того ж дня. Перегляньте приклади гравіювання на AirPods від нашої студії.

Залишити коментар