23Feb

Лазерне гравіювання на AirPods та AirDots

Бездротові навушники Apple AirPods (Pro) та Xiaomi Redmi AirDots отримали велику популярність серед поціновувачів якісної портативної техніки. Також вони є бажаними подарунками для рідних, друзів та колег. Чимало власників навушників прагнуть зробити їх дизайн унікальним, створити власний оригінальний стиль. Така змога є — досягається мета за допомогою лазерного гравіювання на кейсі та навушниках AirPods (Pro) та AirDots. Деякі компанії пропонують також фарбування навушників Apple у різні кольори. Але цей спосіб не рекомендований і ось чому.

Недоліки фарбування Apple AirPods

Фарбування AirPods. Покраска наушников

Фарбування AirPods.

Для фарбування використовуються спеціальні емалі та лаки, у тому числі автомобільні. При цьому вартість фарбування навушників — досить висока. Але необхідно розуміти, що компанія Apple у процесі виробництва застосовувала оригінальні матеріали для створення корпусу навушників та кейсу. Цей виробничий процес чітко регламентується, тобто вибір матеріалу, його товщина та покриття — повинно відповідати високим стандартам компанії. У випадку ж з покраскою навушників Епл — стандартна поверхня піддається змінам, тому невідомо як це у подальшому відобразиться на стабільній роботі всіх функцій. Крім того, фарба є не надто надійним покриттям, з часом вона може подряпатись, стертись, тим самим зіпсувавши зовнішній вигляд пристроїв.

Переваги гравіювання на AirPods та AirDots

На відміну від покриття навушників та зарядного боксу фарбою — лазерне гравіювання є абсолютно безпечним та довговічним. Послуга має невисоку вартість, та надається дуже швидко. За допомогою тонкого лазерного променю можливо нанести на поверхню будь-який текст, символи, логотипи, зображення. Таким чином ви можете надати своїм навушникам індивідуального стилю, або створити дійсно оригінальний, пам’ятний подарунок близьким.

Приклад лазерного гравіювання на Apple AirPods

Приклад лазерного гравіювання на Xiaomi AirDots

Apple офіційно дозволила гравірувати AirPods Charging Case

Інформація до роздуму — сама корпорація Епл пропонує лазерне гравіювання на зарядному боксі AirPods! Замовити послугу можливо при покупці навушників через офіційний сайт. Але є декілька нюансів: можна гравірувати або текст, або емодзі з стандартного набору (окремо). І як неважко здогадатися — ця послуга офіційно не доступна в Україні. На щастя, в нашому центрі ніяких обмежень на гравіювання немає, а якість нітрохи не поступається “яблуневій”!

Офіційна гравіровка на AirPods Charging Case від Apple

Як замовити лазерне гравіювання Apple AirPods та Xiaomi AirDots у Киеві?

Процедура лазерного гравіювання на навушниках дуже проста. Вам необхідно завітати до нашої студії зі своїми гаджетами, розповісти про ідею гравіювання. Наш дизайнер допоможе створити дизайн-макет майбутньої гравіровки. Після цього пристрій відразу приймається до роботи, а готовий результат надається того ж дня.

Щоб швидко отримати замовлення — приходьте до нашого центру гравіювання до 14:00 години, та отримайте готову роботу після 16:00. Чекаємо вас за адресою: вул. Велика Васильківська, 18 (центр Києва, поблизу станції метро Площа Льва Толстого).

Залишити коментар