02Mar

Послуга встановлення Autodesk 3ds Max на Apple Mac

У цій статті ми розглянемо найкращий софт для 3D розробки та візуалізації, його встановлення на комп’ютери Епл. Програма 3ds Max — це мабуть найпопулярніше програмне забезпечення для 3D моделювання та візуалізації у світі. У даній програмі працюють професійні дизайнери інтер’єру, архітектори, розробники ігор та додатків віртуальної реальності. Версії софту постійно оновлюються, тому ми пропонуємо допомогу у встановленні 3ds Max на MacBook (M1, M2) та іншу комп’ютерну техніку Apple у Києві.

Встановлення та оновлення 3ds Max на Mac

Встановлення та оновлення 3ds Max на Mac

Популярна програма 3ds Max від Autodesk працює лише на операційній системі Windows, тому для роботи на Apple Mac — необхідне попереднє встановлення даної операційки. Найефективніший спосіб — це встановлення Windows на Mac через віртуальні машини: Boot Camp та Parallels Desktop. Докладно з процедурою встановлення ви можете ознайомитись на сторінці Встановлення Windows на Mac. Після встановлення та налаштування Віндовс на Мак — ви отримаєте змогу користуватись програмою ЗД Макс.

Для швидкої установки 3ds Max та плагінів на MacBook, iMac, Mac Pro, Mac mini — завітайте до нашого сервісу у місті Київ. Встановлюємо лише останні актуальні версії софту 2020, 2022, 2023 року та новіші.

Встановлення V-Ray та Corona для 3ds Max

Встановлення та оновлення 3ds Max на Mac

Для зручної та функціональної візуалізації ваших 3Д проектів існують спеціалізовані додатки. Найпопулярніші з них: V-Ray та Corona Renderer розробки Chaos Group. Це потужні системи рендерингу (візуалізації), які працюють як плагіни для 3ds Max. Даний софт за замовчуванням повинен бути у використанні кожного поважаючого себе дизайнера, архітектора або розробника. Необхідно встановити V-Ray та Corona для 3ds Max у Києві? Зверніться до нашого сервісного центру Apple BashMac для допомоги у встановлені останніх актуальних версій! Офіс сервісу знаходиться у самому центрі міста, поблизу станції метро Площа Льва Толстого.

Залишити коментар