11Dec

Лазерне гравіювання — оригінальний подарунок на Новий Рік

Новорічні свята — найкращий час порадувати наших рідних та близьких подарунком. Також, чимало компаній готують для своїх співробітників корпоративні подарунки, а ті у свою чергу — для керівництва. Мабуть всім відомі муки вибору правильного і цікавого подарунку. Але рецепт найкращого рішення існує! Ми розповімо як створити унікальний подарунок, який точно не залишить нікого байдужим!

Лазерне гравіювання на подарунках та сувенірах у Києві


Досить часто у якості подарунка обирають різноманітну техніку, а також периферію (флешки, повербанки, навушники та ін.), а також канцелярію (ручки), запальнички Zippo. Такі подарунки — завжди актуальні, але, погодьтеся, їм не вистачає індивідуальності. Саме у цьому може допомогти лазерне гравіювання — технологія нанесення зображення та тексту на будь-яку поверхню. При цьому, зображення довго не стирається, виглядає вишукано та естетично. Наш центр лазерного гравіювання у Києві надає дані послуги, швидко та за доступною ціною!

Найпопулярніші новорічні подарунки з гравіюванням

MacBook (Pro, Air)

Гравіювання на пробілі та корпусі MacBook

Гравіювання на пробілі та корпусі MacBook


Завдяки алюмінієвому корпусу — Apple MacBook ідеально підходять для лазерного гравіювання. Ви можете замовити нанесення зображення або напису, як на корпусі Макбук, так і на окремих клавішах, наприклад, пробілі.

Навушники Apple AirPods, AirPods Pro, Redmi AirDotsAirPods

Лазерне гравіювання на навушниках Apple AirPods та AirPods Pro

Лазерне гравіювання на навушниках Apple AirPods та AirPods Pro


Чи не найбажанішим подарунком для близької людини, будуть безпровідні навушники AirPods. На корпус навушників можливо додати текст, символ, логотип.

Флешки, PowerBank, зовнішні диски

Лазерне гравіювання на Power Bank

Лазерне гравіювання на Power Bank


Такі подарунки завжди актуальні, а додати їм унікальності дозволить гравіювання. Ви можете замовити нанесення тексту (ім’я, дата, побажання), або зображення (символи, логотипи).

Ручки (Parker та ін.)

Лазерне гравіювання на ручках Parker

Лазерне гравіювання на ручках Parker


На кулькових ручках особливо гарно виглядає лазерне гравіювання символіки компанії, бренду, або ж пам’ятний текст з побажанням. Матеріал не має значення (метал, пластик).

Запальнички Zippo

Лазерне гравіювання на запальничках Zippo

Лазерне гравіювання на запальничках Zippo


Металеві запальнички Zippo — давно стали популярним подарунком у всьому світі. Існує великий різновид запальничок, але ви можете створити власний дизайн, завдяки нанесенню будь-якого зображення, тексту, символів на Zippo.

Як замовити лазерне гравіювання у Києві

Наша компанія надає якісні, оперативні послуги лазерного гравіювання у столиці. Робота виконується на промисловому лазері, досвідченими співробітниками.

Приємний бонус — дизайнер у вашій присутності безкоштовно створить макет, та продемонструє, як буде виглядати готове замовлення.

Для того, щоб замовити лазерну гравіровку на подарунках та сувенірах — телефонуйте та приходьте до нашого сервісу, що знаходиться у центрі Києві, поблизу станції метро Площа Льва Толстого. З собою необхідно мати зображення яке ви бажаєте нанести, логотип, символ, або заготовлений текст напису (можливо надати на флешці, або через інтернет). Зверніть увагу, що найкраще виглядають чіткі, чорно-білі, векторні зображення. За необхідності, ми допоможемо підготувати макет гравіровки. Чекаємо на вас!

Залишити коментар