14Jul

Лазерне гравіювання на самокаті

Гравіювання на самокатах, моноколесах, гіробордах у Києві. 

Портативний транспорт стає все більш популярними, особливо серед мешканців великих міст. Крім власного використання, скутери часто купуються для кур’єрів, співробітників компанії, або для здачі у оренду. Для того, щоб персоналізувати транспорт, або додати фірмову символіку, на нього можливо наклеїти наклейки. Але вони недовговічні, швидко стираються, відклеюються. Існує значно кращий спосіб нанести зображення на самокат — лазерне гравіювання! Замовити цю швидку та якісну послугу ви можете у нашій студії GRAVIROVKA.UA.

Як додати лазерне гравіювання на самокат?

Процедура нанесення зображення за допомогою лазеру дуже проста. Завітайте до нашої студії, або надішліть скутер поштою, кур’єром. Надайте текст або зображення яке необхідно додати на корпус транспортного засобу. Вже за 1-2 години ваше замовлення буде готове! При цьому вартість починається від 300 гривень. Що можливо нанести лазером:

  • будь-який текст, напис, ініціали, назву;
  • логотип компанії, фірмову символіку;
  • порядковий номер, інформація для користувача;
  • візерунок, власну картинку, символи, тощо.

Ми виконуємо гравірування на всіх видах персонального транспорту: самокат, гіроборд, моноколесо, трюковий, беговел, велосипед, електросамокат, скутер та ін. Серед популярних моделей:

Kugoo, ITrike, Maraton, Scale Sports, SNS, Proove, Scooter, Best Scooter, Crosser, Segway, AL Toys, AirWheel, Forte, INOKIM, Cecotec, Xiaomi, та інші.

Чому варто обрати послугу гравіювання?

Лазерне гравіювання це найдоступніший спосіб нанесення графічних елементів на метал, пластик, гуму, дерево та інші матеріали. Зображення стійке до стирання, не втрачає чіткості з часом, виглядає естетично та престижно. Отримайте допомогу нашого дизайнера у створенні макету! Працюємо з роздрібними та оптовими клієнтами.

#gravirovkauaScooter, #mi, #xiaomi, #Kugoo, #Segway, #гравировкасамокат, #гравировкасамокатов, #scooter, #самокат, #скутер, #брендирование, #gravirovkaua, #gravirovka, #bashmacua, #bashmac, #лазернаяГравировка, #лазернеГравіювання, #гравировка, #гравіювання, #гравіровка, #engraving, #laserengraving, #laser,  #київ, #киев, #центр, #великавасильківська

Залишити коментар