13Jul

Подвоєння символів на MacBook

Ремонт клавіш MacBook, які повторюють символи 

Чимало власників моделей MacBook з клавіатурами типу “Butterfly” помічають проблему з так званими “подвоєннями символів”. Тобто при натисканні на клавішу один раз, клавіатура печатає відразу декілька однакових літер. Несправність досить розповсюджена і пов’язана з недоліками конструкції саме такого типу клавіатур. У деяких випадках, клавіатурний блок можливо замінити по гарантії, якщо ж вона закінчилася, або ноутбук придбаний неофіційно — необхідний ремонт клавіш, який ви можете замовити у нашому сервісному центрі Apple BashMac Київ. 

Симптоми несправності клавіатури

  • Після натискання на клавішу Макбук (при наборі тексту) символи подвоюються, тобто повторюються 2 та більше разів.
  • Необхідно натиснути на кнопку з зусиллям, після чого з’являються декілька однакових літер.
  • Пропуски символів, клавіша не спрацьовує з першого разу.

Моделі на яких присутня проблема

Ремонт клавіш. Подвоєння символів на MacBook

Ремонт клавіш. Подвоєння символів на MacBook

Найчастіше подібна несправність зустрічається на таких моделях:

  • MacBook Pro Touch Bar 13″ и 15″ (з 2016 року);
  • MacBook 12″ (з 2015 року);
  • MacBook Air (з 2018 року).

Замовити ремонт клавіш Mac, які повторюють символи у Києві

Якщо на вашому лептопі з’явилася проблема з дублюванням літер — завітайте до нашого сервісу BashMac для професійного ремонту. Причина несправності полягає у проникненні пилу та дрібного сміття під мембрану клавіші. Сторонні предмети стирають металевий “кінцевик” контактної групи. Залежно від характеру поломки, ми запропонуємо чистку механізмів, або ж заміну дефектної деталі. Таке рішення дозволить зекономити на покупці нової клавіатури або топкейсу. Робота виконується швидко, з гарантією якості! Чекаємо вас за адресою: вул. Велика Васильківська, 18 (метро Площа Льва Толстого)!

#ремонтклавішMacBook, #подвоєння, #дублювання, #двойноенажатие, #удвоение, #чисткаклавіш, #чисткакнопок, #чисткаклавіатури, #чисткаклавиатуры, #чисткаклавиш, #клавиши, #кнопки, #клавіші, #bashmac, #bashmacua, #apple, #macbook, #ремонтMacBook, #ремонтмакбук,#сервіснийцентр, #сервисныйцентр,  #київ, #киев, #центр, #великавасильківська

 

Залишити коментар