04Jul

Гравіювання на жетонах, кулонах, підвісках у Києві

У наш час все більшої популярності набирає лазерне гравіювання на різноманітних аксесуарах, таких як жетони, бірки, кулони, талісмани, підвіски та інше. Таку послугу замовляють як для себе, так і на подарунок другу, близькій людині, коханому або коханій. За допомогою лазеру на металеву поверхню можливо додати будь-який напис, зображення, оригінальні символи, тощо. Замовити послугу гравіювання ви завжди можете у нашій студії GRAVIROVKA.UA, що знаходиться у самому центрі міста.

Приклади лазерного гравіювання на підвісних аксесуарах

Нанесення зображення можливе на металевих предметах будь-якого кольору: сріблястий, чорний, білий, хромований та ін. Найбільшою популярністю користуються такі послуги:

  • Гравіювання на жетоні. Додавання тексту з іменем, адресою, групою крові та іншою інформацією. Це можуть бути військові, байкерські жетони, медальйон для домашньої тварини, або оригінальна прикраса.
  • Кулони, підвіски. На металеві кулони можливо додати будь-яке зображення, символ, напис. Створіть унікальний подарунок для близької людини, або власний ексклюзивний аксесуар.
  • Бірки для речей. Металева бірка з назвою бренду або іншою інформацією — відразу додає товару преміальності. Підготуйте текст, зображення, логотип які необхідно нанести.
  • Талісмани, обереги, значки. Створіть власний талісман з текстом або сакральним символом, який можливо подарувати, або використовувати для себе.

Якщо ви бажаєте замовити лазерне гравіювання у Києві — запрошуємо вас за адресою: вул. Велика Васильківська, 18 (станція метро Площа Льва Толстого). Перегляньте контактну інформацію у описі нашої сторінки. Надаємо професійну допомогу у створенні макету. Чекаємо на вас для надання швидкої, якісної послуги!

#gravirovkauaToken, #token, #mascot, #pendant, #gravirovkaToken, #гравировканажетонах, #гравировканакулонах, #гравировканажетоне, #gravirovkaua, #gravirovka, #bashmacua, #bashmac, #лазернаяГравировка, #лазернеГравіювання, #гравировка, #гравіювання, #гравіровка, #engraving, #laserengraving, #laser,  #київ, #киев, #центр, #великавасильківська

 

Залишити коментар