09Jul

Рихтування, вирівнювання корпусу MacBook

Вирівнювання корпусу MacBook

Корпуси ноутбуків Apple виготовлені з алюмінієвого сплаву, цей матеріал стійкий до стирання, гнучкий та досить міцний. Проте, іноді виникають ситуації, коли на корпусі Макбук з’являються вм’ятини, зігнуті кути, змінюється геометрія. Найчастіше це відбувається після падіння лептопу, удару, якщо його сильно придавили. Чи можливо вирівняти корпус? Так, наш сервісний центр BashMac надає послуги рихтування MacBook у місті Київ!

Види деформації корпусу MacBook

Давайте розглянемо найрозповсюдженіші типи деформації Мак. Звичайно, кожен випадок індивідуальний, проте найчастіше зустрічаються такі пошкодження:

  • Загнуті, сплющені кути ноутбуку. При падінні або ударі кути топкейсу або дисплею можуть загнутись як всередину, так і назовні.
  • Вм’ятини на алюмінію. Найчастіше таке трапляється якщо лептоп впустили на підлогу, або на нього впав важкий предмет. На корпусі з’являються заглиблення, у деяких випадках сколи.
  • Деформація нижньої кришки через здуту батарею. Акумулятор який збільшився у розмірах може зігнути корпус та навіть зламати кріплення.
  • Порушення геометрії корпусу. При фізичному пошкодженні на корпусі з’являються зазори, зміщуються отвори портів, кріплення. У деяких ситуаціях вириваються гвинти кришки, корпус вигинається, сильно деформується.

Як замовити рихтування Apple MacBook у Києві? 

Завітайте до нашого сервісу, що знаходиться у центрі міста (вул. Велика Васильківська, 18) та отримайте безкоштовну діагностику пристрою. Спеціаліст огляне пошкодження та запропонує рішення проблеми. Вирівнювання корпусу Макбук не рекомендується проводити самостійно, для цього необхідна разборка ноутбуку та використання спеціального обладнання. Запрошуємо для професійного ремонту, результат вас гарантовано задовольнить!

#выравниваниемакбук, #выравниваниеmacbook, #рихтовка, #выравнивание, #вирівнювання, #вирівнюваннямакбук, #вирівнюванняmacbook, #bashmac, #bashmacua, #apple, #macbook, #ремонтMacBook, #сервіснийцентр, #сервисныйцентр,  #київ, #киев, #центр, #великавасильківська

 

Залишити коментар