05Jan

Запальнички Zippo з лазерним гравіюванням у Києві

Один з найпопулярніших подарунків — це металеві запальнички бренду Zippo. Хоча різновидів даного товару велика кількість, але особливим попитом користуються запальнички з чистою поверхнею, на яку можливо додати власне зображення або текст, за допомогою лазерного гравіювання. Це особливо актуально, якщо ви готуєте запальничку на подарунок, у такому разі можливо нанести символи, ім’я, дату, текст побажання та інше. Також, такий подарунок відмінно виглядає з символікою компанії: логотип, слоган, елементи фірмового стилю.

Як замовити лазерне гравіювання на Zippo у Києві

Наш центр лазерного гравіювання спеціалізується на лазерній гравіровці подарунків та сувенірів, у тому числі на металевих запальничках. Ми підготували просту інструкцію як вибрати запальничку, підготувати зображення, та зробити гравіювання.

Крок 1. Оберіть та придбайте запальничку

Для лазерного гравіювання підходять запальнички Zippo з однорідним кольором поверхні. В залежності від поверхні — колір зображення або тексту гравіювання буде сірим або золотистим. Ось декілька моделей від нашого партнера, які найкраще підходять для лазерного гравіювання:

Zippo 1941 “1941 REPLICA” brushed chrome

Запальнички для лазерного гравіювання

Модель — точна копія запальнички 1941 року, має округлі кути та плоскі сторони. Матеріал: латунь, колір матовий хром. Купити запальничку можливо у магазині.

Zippo 204B CLASSIC brushed brass

Запальнички для лазерного гравіювання

Класична бензинова запальничка кольору матової латуні. На шліфованій поверхні не залишається слідів від пальців. Купити запальничку можливо у магазині.

Zippo 218 CLASSIC black matte

Запальнички для лазерного гравіювання

Класична запальничка з чорною матовою поверхнею, стійкою до стирання та подряпин. Добре підходить для гравіювання. Купити запальничку можливо у магазині.

Ви можете обрати інші моделі запальничок з однорідною, чистою поверхнею.

Крок 2. Підготуйте ідею зображення або тексту

Для лазерного гравіювання, необхідно використовувати монохромне (чорно-біле) зображення на однорідному фоні (білий або прозорий). Бажано мати чіткий векторний файл. Розмір тексту — за бажанням, але необхідно пам’ятати, що поверхня запальнички не надто велика, тому кількість символів обмежена.

Ми надаємо послуги створення дизайну для гравіювання. Ви можете завітати до нашого центру з ідеєю, та отримати готовий макет, який буде створено у вашій присутності. Наш дизайнер одразу продемонструє, як буде виглядати готовий виріб.

Крок 3. Завітайте до нашого центру гравіювання

Наш центр лазерного гравіювання знаходиться у самому центрі Києва, поблизу станції метро Площа Льва Толстого, за адресою: вул. Велика Васильківська, 18. Телефон: (050) 412-12-14. Щоб отримати готове замовлення того ж дня, необхідно прийти до 14:00 години, а після 16:00 вже забрати готову запальничку.

Вартість гравіювання на Zippo

Кінцева ціна на лазерне гравіювання залежить від складності роботи, та від наявності підготовленого макету. При покупці запальнички у наших партнерів zippo-store.com.ua, діє знижка на гравіювання 25%. Вартість починається від 250 грн. Чекаємо на вас кожного дня крім вихідних! Наші контакти.

Залишити коментар