05Jan

Металеві термоси з лазерним гравіюванням у Києві

Стильний, зручний термос, або термокружка — це корисний подарунок на Новий Рік, День Народження, та до іншої знакової дати. Нерідко термоси обирають для корпоративного подарунку співробітникам компанії. Презент можливо зробити унікальним та персоналізованим, додавши на поверхню металевого термосу напис, логотип, зображення та інше за допомогою лазерного гравіювання. Наш центр гравіювання надає дані послуги швидко та якісно. Щоб зробити лазерну гравіровку, виконайте декілька простих кроків.

Як замовити гравіювання на термосі у Києві

Сервіс BashMac вже багато років надає якісні послуги лазерного гравіювання на професійному лазері. Ми не тільки гравіюємо, але й допомагаємо створити макет зображення, надаємо дієві рекомендації. Приводимо опис процедури отримання готового виробу з гравіюванням:

Крок 1. Оберіть та придбайте термос

Для лазерного гравіювання обирайте металеві термоси з чистою поверхнею для нанесення зображення або напису. Ми рекомендуємо використовувати подібні товари від нашого партнерського інтернет-магазину:

Термос Berghoff 0,5 л 1107125

Лазерне гравіювання на термосі

Ідеальний термос для будь-яких прогулянок! Завдяки подвійній стінці, він довгий час зберігає температуру напою. Придбати у магазині.

Термос Berghoff 1 л 1107126

Лазерне гравіювання на термосі

Зручний та компактний, підійде для будь-якої прогулянки або тривалого походу. Придбати у магазині.

Термос Berghoff Orion 1 л 1100186

Лазерне гравіювання на термосі

Корпус і колба термоса виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі 18/10, колба не б’ється при падінні. Придбати у магазині.

Термостакан Contigo Byron 16 2095558

Лазерне гравіювання на термосі

Термокружка зі спеціальною технологією вакуумної ізоляції з подвійними стінками з нержавіючої сталі. Придбати у магазині.

Для гравіювання можливо використовувати інші термоси та термокружки з чистою поверхнею.

Крок 2. Підготуйте ідею зображення або тексту

Ви можете самостійно підготувати зображення або текст для гравіювання, якщо володієте графічними програмами. Необхідно використовувати монохромне (чорно-біле) зображення на однорідному або прозорому фоні. Бажано, щоб файл був векторним.

Ми допоможемо створити дизайн для гравіювання на термосі. Ви можете завітати до нашого центру з ідеєю, та отримати готовий макет, який буде створено у вашій присутності. Наш дизайнер одразу продемонструє, як буде виглядати готовий виріб.

Крок 3. Завітайте до нашого центру гравіювання

Наш центр лазерного гравіювання знаходиться у самому центрі Києва, поблизу станції метро Площа Льва Толстого, за адресою: вул. Велика Васильківська, 18. Телефон: (050) 412-12-14. Щоб отримати готове замовлення того ж дня, необхідно прийти до 14:00 години, а після 16:00 вже забрати готовий термос.

Вартість гравіювання на термосі

Кінцева ціна на лазерне гравіювання залежить від складності роботи, та від наявності підготовленого макету. При покупці термосу або термокружки у нашого партнеру thermos-ua.com — діє знижка на гравіювання 25%. Вартість починається від 250 грн. Чекаємо на вас кожного дня крім вихідних! Наші контакти.

Залишити коментар