18Jan

Заміна Logo Board на MacBook у Києві

Пластикову накладку, що знаходиться у нижній частині дисплею MacBook називають “пластиною лого борд”. Таку назву вона отримала тому що на ній нанесено напис MacBook (Pro, Air), але це не єдине призначення деталі. Пластик під екраном має важливе конструктивне значення, а також виконує декоративну функцію. На моделях Air, Retina та Unibody — ця пластикова накладка також закриває антену Wi-Fi. Іноді пластина тріскається, отримує сколи, тому потребує заміни.

Причини поломки пластику під екраном MacBook

Як і у більшості випадків з поломкою інших деталей ноутбуку, причини пошкодження пластику під дисплеєм Макбук — механічні. Тобто спричинені сильним фізичним впливом. Пластина може тріснути при різкому відкриванні екрану, ударах, падінні лептопу. Або якщо при закритті дисплею під ним залишилися сторонні предмети.

Заміна пластику під дисплеєм MacBook

Якщо з вами трапилась подібна неприємність: пластик тріснув, розбився, відкололися шматочки — ми пропонуємо встановлення нової деталі. Найчастіше проблема з Лого Борд трапляється на моделях MacBook Pro Retina 13” та 15” (A1707, A1706, A1708), а також на MacBook 12” (A1534). Але не виключено і для MacBook Air та Unibody.

Заміна пластику під дисплеєм MacBook

Завітайте до нашого сервісного центру Apple BashMac для безкоштовної діагностики. Ми швидко підберемо нову комплектуючу необхідної моделі та замінимо пластикову Лого Борд у Києві. Дані деталі є у наявності, ціна за роботу (разом з запчастиною) становить 75 долл. Час виконання робіт — декілька годин (приблизно половина робочого дня). Встановлюємо лише оригінальні комплектуючі Apple з гарантією. Чекаємо на вас!

Залишити коментар