21Jan

Проблема: MacBook Pro 15” (2010) вимикається або перезавантажується

Сьогодні ми розглянемо досить розповсюджену проблему, коли MacBook Pro 15 дюймів 2010 року (Unibody) починає самовільно вимикатись, перезавантажуватись. У наш сервісний центр Apple BashMac з такою несправністю звертаються все частіше, тому ми розповімо про причини такої поведінки ноутбуку, та про його ремонт у Києві.

Чому MacBook Pro 15” (2010) вимикається?

Насамперед розглянемо симптоми прояву несправності. Як правило, проблема проявляється у раптовому вимкненні Макбук Про без видимих причин, або його перезавантаженні. При цьому не обов’язково щоб ноутбук у цей час працював з ресурсоємними програмами, проблема може проявитися у будь-який момент. Більшість користувачів здогадується, що причина у несправній відеокарті. Ця здогадка недалека від істини, але не поспішайте готуватися до заміни відеокарти, ми пропонуємо краще рішення.

Компонентний ремонт материнської плати MacBook Pro 15” (2010)

MacBook Pro 15” (2010) вимикаєтьсяУ даному випадку причина несправності полягає у виході з ладу одного з елементів ланцюгів живлення відеокарти. Тому проблема не у самому відеочіпі, а у пошкоджені його системи живлення. Завітайте до нашого сервісу на безкоштовну діагностику, ми швидко визначимо причину. Після цього ви можете замовити ремонт материнської плати Макбук Про 2010 року на компонентному рівні у Києві. Наші інженери замінять пошкоджений елемент, відновлять стабільну роботу GPU. Вартість даного ремонту — 100 доларів. Робота проводиться швидко, професійно та з гарантією якості. Чекаємо на вас!

Залишити коментар