13Feb

Незвичайні, дивні поломки MacBook

Як і будь-які інші ноутбуки, Макбук схильні до типовим несправностей, якими мало кого можна здивувати. Але іноді зустрічаються випадки «повного трешу», коли MacBook, як кажуть, в «мотлох». В сервіс BashMac періодично приносять ноутбуки в такому неймовірному стані, що і уявити складно. При цьому, часто власники ставляться до пошкодження з гумором, креативно обіграючи їх. У блозі нашого сервісу ми зібрали добірку незвичайних, хардкорних поломок Макбуків з реальними фото і описами. Бажаєте дізнатися про те, що може трапитися з Маком, жахнутися або посміятися? Тоді дивіться далі!

MacBook після попадання кулі

Передісторія цієї події невідома, як і тип «снаряда», що потрапив в кришку ноутбука. Але після пострілу залишилася така показова вм’ятина. Бачили щось подібне раніше?

Макбуки покусані собакою чи кішкою

Ще один прикрий, але разом з тим і смішний випадок. Дисплей ноутбука погриз домашній вихованець, чому на ньому залишилися характерні сліди. Ну що ж, буває і так.

Гнуті корпуси MacBook

Таких лептопів ми бачили багато. Кожен випадок індивідуальний, не завжди відома історія пошкодження, можна лише здогадуватися, що Макбук переїхала вантажівка або він летів з п’ятого поверху.

Пошкоджений кабелем екран

А ось що трапляється, якщо закрити MacBook з забутим на топкейсі шнуром. Крім глибоких подряпин пошкоджується і матриця, на ній смуги і артефакти.

Займання батареї MacBook

Це вже навіть не смішно, а небезпечно. Іноді акумулятор ноутбука здувається або трапляється коротке замикання. Якщо вчасно не звернутися до сервісу, то можемо спостерігати таку картину. Іноді загоряння трапляється і при самостійних спробах ремонту.

Відновлення корпусу Макбук

Наостанок кілька показових фото-прикладів того, як наші інженери рихтували і відновлювали корпус MacBook

Рихтування корпусу Macbook у Києві

Показові фото рихтування корпусу MacBook

Рихтування корпусу Macbook у Києві

Приклад вирівнювання корпусу Макбук

Цікаво? Якщо з вашим Мак сталася подібна проблема — не соромтеся, звертайтеся до сервісного центру BashMac Київ для професійного ремонту.

Послуги ремонту корпусу та дисплею Макбук у Києві

Залишити коментар