19Feb

Встановлення Parallels Desktop 16 на MacBook M1 (ARM)

Багато клієнтів нашого сервісного центру BashMac в Києві, запитують чи можливо встановити віртуальну машину Parallels Desktop на нові Mac з ARM процесором? Відповідаємо — так, це можливо! З’явилася 16-та версія програми, яка підтримує нову архітектуру чіпів Apple. Тобто, можна легко встановити Windows на MacBook M1.

Що таке Parallels Desktop і навіщо він потрібен?

Встановлення Windows на MacBook M1 через Parallels-Desktop-16

Це популярне програмне забезпечення, яке дозволяє запустити операційну систему Windows на Mac. А також використовувати будь-які програми та ігри, які не підтримують macOS. По суті, це програма віртуалізації, яка створює сумісну середу на диску Мак для установки Віндовс. Перевага програми в тому, що для запуску Windows не потрібно перезавантажувати комп’ютер, виконати вхід і вихід можливо в будь-який зручний момент. Крім того, софт дуже гнучкий в налаштуванні, можливо оптимізувати його відповідно до ваших індивідуальних вимог. Остання версія Parallels Desktop 2021 року підтримує установку на macOS Catalina, Big Sur і вище.

Як встановити Parallels Desktop на Mac з ARM

Встановлення Windows на MacBook M1 через Parallels-Desktop-16

Дана програма платна, вона доступна для покупки і завантаження з офіційного сайту Parallels. Після закачування необхідно запустити інсталятор і слідувати інструкціям на екрані. Програмі необхідно надати частину дискового простору вашого Мак, розмір можна встановити самостійно або погодитися з рекомендованими параметрами. Після цього, інсталюємо Windows (завантажити можна з сайту Microsoft), встановлюємо необхідні програми і користуємося ними на здоров’я. Відповідно до власних уподобань, можна обрати як повноекранне відображення, так і в окремому вікні або режимі Coherence.

Ви можете замовити встановлення Windows і програм через Parallels Desktop на MacBook M1 у Києві, звернувшись до сервісного центру Apple BashMac. Наш спеціаліст швидко інсталює програму, встановить необхідний софт і проконсультує з питань використання.

Залишити коментар