22Jul

Недоліки заміни батареї замість нового топкейсу MacBook

Чому краще замовити заміну топкейсу MacBook замість батареї? 

Досить часто клієнти нашого сервісного центру Apple BashMac запитують, чим відрізняється заміна topcase у зборі, від заміни акумулятору окремо? Докладно відповідаємо на це питання, пояснюємо переваги та недоліки кожного методу.

Що міняти: топкейс Макбук або акумулятор? 

Пояснюємо: батарея сучасних моделей MacBook міцно приклеєна до нижньої частини топкейсу (верхньої кришки ноутбуку). Іноді цю деталь називають клавіатурним блоком, але це не зовсім правильно. Topcase — це алюмінієва частина корпусу з клавіатурою, трекпадом, Touch Bar та АКБ. Ця конструкція зібрана на заводі Apple та вважається нерозбірною. Звичайно, за необхідністю можливо демонтувати кожний окремий компонент, але у більшості випадків це невиправдано.

Коли доведеться міняти батарею Mac?

З часом акумулятор ноутбуку втрачає свій ресурс, перестає тримати заряд, швидко розряджається. Можуть з’явитися інші симптоми несправності: Макбук не заряджається, сильно нагрівається, батарея “вздулась”, повільна робота, зависання (kernel_task 100-300%). У такому випадку, більшість власників техніки шукають послугу заміни акумулятору. Але у цього методу є значні недоліки:

  • стару батарею досить складно “віддерти” від топкейсу;
  • у процесі заміни може пошкодитись клавіатура, трекпад, шлейфи та роз’єми;
  • у подальшому ви не зможете замінити топкейс у зборі на новий оригінальний зі знижкою;
  • зазвичай, майстерні встановлюють неоригінальні акумулятори.

Таким чином, доводиться відривати стару батарейку та клеїти нову. При цьому, усі інші комплектуючі залишаються у застарілому стані. Відсутня будь-яка гарантія, що на ваш ноутбук встановили оригінальний акумулятор, адже на ринку вони дуже рідкісні. Це загрожує її швидким виходом з ладу, повільною роботою пристрою, проблемами з зарядкою, тощо.

Переваги встановлення нового топкейсу MacBook у Києві

Заміна топкейсу — це нова клавіатура, touch bar, батарея та корпус

Заміна топкейсу — це нова клавіатура, touch bar, батарея та корпус

Як бачимо, перший спосіб, а саме заміна батареї окремо — досить сумнівний. Не варто забувати і про те, що клавіатура, тачпад та Тач Бар з часом також втрачають свій ресурс, зношуються. Тому може виникнути ситуація, що акумулятор замінили, а через деякий проміжок часу необхідна заміна, наприклад, клавіатури. І цього разу доведеться платити за встановлення усього блоку у зборі за повною вартістю. Щоб не втрачати кошти та отримати дійсно якісне рішення — пропонуємо замовити заміну топкейсу MacBook, MacBook Air, MacBook Pro у Києві зі знижкою. Ви отримаєте такі переваги:

  • На ноутбук буде встановлено повністю новий та оригінальний Topcase у зборі з клавіатурою, трекпадом, Touch Bar та батареєю.
  • Акумулятор буде 100% оригінальним та якісним.
  • Відсутні будь-які проблеми з сумісністю, неправильною збіркою та інше, адже комплектуюча йде у зборі з заводу.

Вартість акційної заміни топкейсу Макбук у сервісі Apple BashMac Київ починається від $200! Це дуже вигідна пропозиція отримати нову оригінальну комплектуючу у зборі за ціною окремої батареї. Зателефонуйте нашому менеджеру для отримання консультації та завітайте до нашого офісу у центрі міста (вул. Велика Васильківська, 18).

Контакти сервісного центру BashMac

Залишити коментар