28Jul

Лазерне гравіювання кухлів та підстаканників

Нанесення лазерного гравіювання на кружку у Києві

Особливою популярністю користується послуга гравіювання лазером на термокружках та термосах. Проте, мало хто знає, що нанести зображення можливо на звичайну металеву або пластикову чашку. Такий посуд часто купують для туристичних походів та військового використання. Аксесуар стане гарним подарунком для чоловіка, друга, бойового побратима. Ось лише декілька ідей для гравіювання:

  • додавання кухоль імені, ініціалів, дати;
  • пам’ятний напис, цитата, побажання;
  • герб України, військової частини, тощо;
  • відповідні символи та зображення.

Для додавання гравірування підходять будь-які чашки виготовлені з алюмінію, сталі, пластику, дерева, та інших матеріалів. Окрім цього, ви можете замовити нанесення зображення на металевий підсклянник (хромований, бронзовий, сталевий). Створіть дійсно оригінальний, іменний подарунок, який запам’ятається надовго!

Як замовити гравіювання на чашці?

Гравіювання на кружці

Гравіювання на кружці

Отримати послугу дуже просто — підготуйте кухоль, текст та зображення, які ви бажаєте нанести. Завітайте до нашої студії лазерного гравіювання у Києві (вул. Велика Васильківська, 18) та зробіть замовлення. Робота буде виконана протягом 1-2 годин, а її вартість починається від 200 грн. За необхідності наш дизайнер допоможе створити макет гравіювання, разом з вами підбере шрифт та інші елементи. Чекаємо на вас!

Гравіювання на підстаканнику

Гравіювання на підстаканнику

 

#гравіюваннякружки, #гравировканакружке, #чашкасгравировкой, #gravirovkauaCup #gravirovkaua, #gravirovka, #bashmacua, #bashmac, #лазернаяГравировка, #лазернеГравіювання, #гравировка, #гравіювання, #гравіровка, #engraving, #laserengraving, #laser,  #київ, #киев, #центр, #великавасильківська

 

Залишити коментар