24Apr

Що робити, якщо у MacBook потрапила волога?

Вода та інші рідини (алкоголь, напої) — дуже небезпечні для ноутбуків Apple. Хоча з кожною новою моделлю, розробники намагаються захистити їх від проникнення вологи, але наразі безуспішно. Якщо ви випадково вилили на свій Макбук воду, каву, чай, лимонад, алкоголь або іншу рідину — у цій статті ми коротко розповімо, як діяти для збереження свого лептопу.

Відео-інструкція, що робити при потраплянні у ноутбук вологи

Поради щодо дій, у випадку залиття MacBook рідиною

  1. Відключіть ноутбук від електромережі та вимкніть його через меню, або за допомогою 5-ти секундного натискання кнопки живлення.
  2. Переверніть Макбук та покладіть його на рушник. Почекайте поки рідина стече, потім обережно витріть залишки вологи.
  3. При наявності інструменту та досвіду — відкрутіть нижню кришку ноутбуку і відключіть батарею. Або відразу зверніться до сервісу для негайного знеструмлення системи.
  4. Після виконання цих дій, рекомендовано віднести Макбук до комп’ютерного сервісу. Там його розберуть, почистять осередки корозії, висушать та проведуть діагностику.
  5. Якщо ви виконали всі наведені поради — складнощів у подальшій роботі ноутбуку бути не повинно. Але у деяких випадках може знадобитись компонентний ремонт, відновлення MacBook після контакту з водою.

что делать если вода в MacBook?

Сервісний центр Apple BashMac у Києві приймає MacBook на чистку та сушку після залиття водою у будь-який час, цілодобово та без вихідних (за попередньою домовленістю по телефону).

Залишити коментар