01Sep

Гравіювання навушників Xiaomi Mi Air 2S у Києві

Новинка кінця 2020 року — бездротові навушники від Xiaomi, модель Mi Air 2s TWS. Це вдосконалена версія Air 2, яка отримала нову форму та функціонал. Навушники та зарядний бокс мають мінімалістичний дизайн у білому кольорі. Для надання індивідуальності вашому гаджету, ми пропонуємо лазерне гравіювання на Xiaomi Mi Air 2s у місті Київ.

Читайте також про лазерне гравіювання AirPods та AirDots

Нанесення зображення, тексту, символу на навушники

Чимало власників навушників Xiaomi бажають надати їм ексклюзивності, тобто створити власний дизайн, який буде вирізнятися поміж інших. Крім того, цей девайс часто обирають для подарунку, тому актуальним є додавання на корпус напису, побажання, дати та іншого. Все це можливо зробити за допомогою лазерного гравіювання, а саме:

  • додавання картинки, зображення на зарядний бокс;
  • текст, символи, логотипи на кейсі та навушниках;
  • візерунок, орнамент та інші деталі унікального дизайну.

Як замовити гравіювання Xiaomi Mi Air 2s

Зверніться до нашого центру лазерного гравіювання у Києві, за адресою: вул. Велика Васильківська, 18. Опишіть вашу ідею для нанесення, підготуйте текст або картинку. Професійний дизайнер допоможе створити дизайн макету. Залиште ваші навушники, та отримайте готове замовлення на протязі декількох годин! Якщо ви завітаєте до 14:00, то виріб буде готовий після 16:00. Вартість гравіювання: від 200 грн. Чекаємо на вас!

Залишити коментар