02Sep

Ремонт та обмін навушників Apple AirPods в Києві

Комплект бездротових навушників Apple складається з двох навушників та зарядного боксу. Досить часто, правий або лівий навушник загублюється, або ж виникають проблеми з його роботою (так само як і з кейсом для зарядки). Тому ми пропонуємо ремонт, або поштучну заміну AirPods 2 (A2032, A2031) та AirPods Pro (A2084, A2083) у Києві. У сервісі BashMac ви можете обміняти свій неробочий навушник або бокс на новий. А також замовити їх чистку.

Дізнайтесь також про лазерне гравіювання на AirPods

Як обміняти навушник або кейс?

Заповніть всі поля даної форму, обов’язково вказавши серійний номер пристрою. Знайти його можливо на упаковці, або на корпусі навушника, зарядного блоку.

Після цього, наш менеджер перевірить інформацію за зв’яжеться з вами для консультації з приводу умов та вартості обміну.

 

Заміна правого або лівого Apple AirPods

обмін навушників Apple AirPods

Іноді виникає ситуація, коли один з навушників отримує поломку. Найчастіше це трапляється у випадку механічних пошкоджень, потрапляння всередину води. Також зустрічаються інші несправності:

  • навушник не працює;
  • не заряджається;
  • швидко розряджається;
  • навушники надто швидко розряджають кейс;
  • не підключається до iPhone, Mac;
  • глухий звук, шум, хрипіння динаміку.

Якщо виникла подібна проблема — ви можете замовити заміну несправного навушника Apple на новий у нашому сервісі.

Заміна зарядного футляру AirPods

обмін навушників Apple AirPodsУ випадку, якщо кейс для заряджання навушників перестав працювати — його можливо замінити окремо. Ознаки несправності:

  • бокс перестав заряджатися;
  • механічне пошкодження кейсу;
  • швидко розряджається, не тримає заряд.

Зверніться до нашого сервісного центру для заміни старого кейсу AirPods та AirPods Pro на новий.

Повна заміна комплекту

обмін навушників Apple AirPods

За бажанням, ви можете обміняти свій комплект навушників на новий. Це виправдано у випадку, якщо поломку отримали одразу декілька аксесуарів (наприклад, навушник та зарядний бокс). Дізнатись про можливість обміну ви можете заповнивши форму вище, та вказавши серійний номер виробу.

Чистка навушників AirPods

чистка навушників Apple AirPods

З часом, акустичні канали навушників можуть забитись пилом, сірою, або іншим мілким сміттям. У результаті звук стає тихішим, глухим. На решітці та самих динаміках неозброєним оком видно затверділі субстанції, які потребують очистки. У сервісі BashMac Київ, ви можете замовити професійну чистку навушників Apple.

Залишити коментар