28Oct

Гравіювання клавіатури MacBook Pro M1 Pro, M1 Max

Нові моделі ноутбуків Apple почали випускатись з жовтня 2021 року, та відразу ж визвали справжній ажіотаж. З’явилася цілковито нова версія MacBook Pro 14″ та оновлена MacBook Pro 16″. Клавіатури ноутбуків отримали вдосконалені механізми типу “ножиці” з коротким ходом клавіш. Підкладка стала темною, що додає ноутбуку оригінального стилю. У зв’язку з тим, що лептопи часто купують за кордоном, вони не мають українських та російських літер. Наш сервісний центр Apple BashMac пропонує послуги гравіювання клавіатур нових MacBook Pro 14 та 16 з процесорами M1 Pro (Max).

Лазерне нанесення літер на MacBook M1 Pro, M1 Max у Києві

Російська, українська мова на клавіатуру Макбук Про M1 Pro

Зверніться до нашого сервісу та замовте якісне лазерне гравіювання клавіатури. За допомогою лазеру ми додамо символи російської та української мови на клавіші Макбук (можливо будь-які інші мови). Нові літери не відрізняються від оригінальних, вони підсвічуються як стандартні, виглядають чітко та досконало. Спосіб гравіювання лазером має цілу низку переваг перед наклейками. Символи не стираються від часу, не забруднюються та не відклеюються.

Гравіювання корпусу MacBook Pro 2021

Гравіювання корпусу Макбук Про

Окрім нанесення літер на клавіатуру ви можете замовити гравіювання корпусу або топкейсу ноутбука. Метод дозволяє додати:

  • напис;
  • зображення;
  • логотип;
  • символи, смайли;
  • дату;
  • та будь-що інше.

Популярністю користується послуга гравіювання окремих клавіш, наприклад, “пробілу”, “command”, “shift” та ін. Це можуть буди ініціали, оригінальний символ, текст, цифри. Таким чином можливо створити дійсно оригінальний подарунок, або надати ноутбуку власного стилю.

Вартість гравіювання клавіатури MacBook Pro M1 Pro та адреса

Завітайте до нашої студії гравіювання за адресою: місто Київ, вулиця Велика Васильківська, 18 (станція метро Площа Льва Толстого, Малий Пасаж). Ціна нанесення літер на клавіші — від 400 грн., строки виконання — 1-2 години. Чекаємо на вас!

Залишити коментар