02Oct

Встановлення ArchiCAD версій 25, 26 на MacBook M1, M2

Студія Graphisoft оновила версію популярної програми для архітекторів у 2021 році. Тепер вона доступна для встановлення на Mac з процесором M1. А з 2022 року версія Archicad 26 для ARM встановлюється на MacBook з Apple Silicon нативно (без Rosetta). Замовити встановлення Archicad пропонуємо у нашому сервісному центрі Apple BashMac Київ. Інсталюємо нову версію або оновимо вашу поточну, налаштуємо та підготуємо для роботи.

Швидка установка ArchiCAD на Mac з Apple Silicon у Києві

ArchiCAD для MacBook ARM

Якщо ви практикуючий архітектор, візуалізатор, дизайнер інтер’єру або ландшафту — без професійного софту не обійтися. Можливо ви тільки навчаєтесь роботі у Archicad, тому також потребуєте допомоги у його встановлені на нову модель MacBook. Ми надаємо таку послугу, достатньо звернутись до сервісу за адресою: вулиця Велика Васильківська, 18 (станція метро Площа Льва Толстого). Програма буде встановлена протягом декількох годин, вартість складає 300 грн.

ArchiCAD є найвідомішою програмою для архітекторів, візуалізаторів, ландшафтних дизайнерів та інших фахівців. Програмне забезпечення дозволяю комплексно створювати архітектурні об’єкти. Ми пропонуємо інсталяцію цілого програмного пакету:

  • Archicad 26 (2022) для MacBook Air, MacBook Pro M1, M2;
  • додаток Goodies Suite 26;
  • додаток Library Part Maker 26.

Перегляньте список інших корисних програм для macOS.

Залишити коментар