30Dec

Привітання з новорічними святами 2021 від сервісу BashMac

Наприкінці 2021 року ми згадуємо про знакові події, вітаємо наших клієнтів та плануємо майбутнє. У світі Apple цей рік був цікавим, сповненим несподіванок та приємних вражень. Він запам’ятається появою цілковито нових пристроїв, таких як MacBook Pro 14″ та iMac 24″. Потужних ARM-чіпів Apple M1 Pro та Max. А також оновленнями інших лінійок продукції улюбленої компанії. Саме у цьому році сервісному центру BashMac виповнилось 13-ть років!

Ми щиро вітаємо наших шановних клієнтів з Новим Роком та Різдвом! Зичимо успіху в усіх починаннях, міцного здоров’я та злагоди. Бажаємо нових відкриттів, позитивних емоцій, матеріального достатку і мирного неба над головою! Нехай ваша техніка Apple Mac служить довго та надійно. А якщо трапився негаразд — ми завжди готові допомогти.

Разом з всесвітньо відомим виробником Apple, змінюємося і ми. Сервіс вводить нові послуги, надає підтримку нових моделей пристроїв, вдосконалює процедури діагностики, ремонту та обслуговування. Наразі, команда BashMac готова до будь-яких викликів, вирішення нестандартних завдань. Ми прагнемо залишатися вашим надійним помічником і з нетерпінням чекаємо нових зустрічей у Новому 2022 році!

Залишити коментар

Розділи блогу
Популярні записи