30Jul

Встановлення Ableton Live на Mac у Києві

Програма для створення музики Ableton Live, мабуть найпопулярніша у світі серед професійних музикантів. Хоча у софту є такі конкуренти, як наприклад, Steinberg Cubase, Cakewalk Sonar, Logic Studio, проте завдяки простому інтерфейсу і величезному набору додаткових інструментів — Ableton є універсальним рішенням. Наш сервісний центр Apple BashMac пропонує допомогу у встановленні програми на ваш MacBook, iMac, Mac Mini, Mac Pro!

Про програму Ableton Live

Ableton Live на macOS

Вперше програма була випущена ще у 2001 році музикантами Герхардом Белесом, Робертом Хенке и Берндом Роггендорфом. Вона розроблялася з “нуля”, та створювалася на мові програмування C++. Продукт виявися настільки успішним, що у 2004 році проект повністю переглянули та презентували оновлену версію Live 4. З того часу випущено цілу низку версій, особливо популярною стала Live 9 з підтримкою контролера Push. У 2021 році, програма у черговий раз оновилася, наразі актуальною залишається версія Live 11. Даний софт є кросплатформеним, тобто може бути встановленим на Windows та macOS. Проте для повноцінної роботи рекомендується завантажити аудіо ефекти та VST плагіни. Ви можете ознайомитись з іншими програмами для створення музики на Apple Mac.

Особливістю Ableton Live є два варіанти відображення інтерфейсу. У Arrangement View використовується традиційний спосіб розстановки музичних фрагментів на часовій шкалі. А у Session View ви можете відтворювати кліпи в довільному порядку (у режимі реального часу). Окрім цього, програма пропонує цілу низку професійних інструментів: Impulse, Sampler, Electric, Analog та багато інших. Спеціальна збірка Live Suite пропонує чимало ефектів, наприклад, Glue Compressor, Amp, Vocoder, Spectrum, Filter Delay та інші.

Замовити установку Ableton Live на macOS

програма Ableton Live на macOS

Якщо у вас виникають питання де скачати, як встановити Ableton Live на Mac — ми з радістю допоможемо. Зверніться до нашого сервісу в Києві, де програма буде встановлена швидко та професійно. Пропонуємо нові, актуальні версії, а також повний набір VST плагінів та додаткових інструментів, наприклад FabFilter Pro, Serum та інші. Встановимо Ableton на ваш MacBook за декілька годин, оновимо та налаштуємо! Чекаємо вас на вулиці Велика Васильківська, 18! Перегляньте Контакти сервісу BashMac.

Залишити коментар