11Jul

Лазерне гравіювання на ручках

Лазерне гравіювання — швидкий спосіб додати зображення на ручку

У сучасний цифровий вік, ручки для письма та механічні олівці стали символом престижу та індивідуального стилю. Впевнені у собі люди обирають тільки якісні аксесуари, які підкреслюють імідж, надають можливість красиво підписати документ, робити нотатки у щоденнику та “помітки на полях”. Не секрет, що саме дорога, якісна ручка є відмінним подарунком для колеги, керівника, друга та близької людини. Цей красивий аксесуар можливо зробити дійсно ексклюзивним за допомогою лазерного гравіювання. Завдяки цій технології на поверхню ручки чи олівця наноситься напис, логотип, зображення. Все залежить від вашої уяви, оберіть варіант який вам до вподоби:

  • текст (ім’я, цитата, слоган);
  • ініціали власника;
  • символи, смайли, фігури;
  • логотип та елементі фірмового стилю;
  • елементи графічного дизайну (візерунок, орнамент, зображення).

Які ручки можливо гравіювати?

Для лазерного гравіювання підходять будь-які ручки та механічні олівці з металевим, пластиковим, резиновим, дерев’яним корпусом. Колір може бути чорний, білий, сріблястий, хром, коричневий, сірий та ін. Ось лише деякі моделі:

Axent, Cabinet, Crocodile, Franklin Covey, Inoxcrom, Langres, Optima, Parker Duofold, Parker Frontier, Parker IM, Parker Ingenuity, Parker Jotter, Parker Latitude, Parker Premier, Parker Sonnet, Parker Urban, Parker Vector, Picasso, Regal, Sheaffer, Waterman, Wilhelm Buro.

Замовляйте якісне гравіювання на ручці у Києві 

Студія GRAVIROVKA.UA надає послуги швидкого гравіювання лазером будь-яких аксесуарів. Завітайте до нашого офісу, отримайте допомогу дизайнера, або скористайтеся онлайн-конструктором. Ми знаходимося у самому центрі міста на вулиці Велика Васильківська, 18. Готовність замовлення за 1-2 години, вартість від 200 грн!

#gravirovkauaParker, #parker, #Waterman, #Cabinet, #gravirovkaParker, #gravirovkaua, #gravirovka, #bashmacua, #bashmac, #лазернаяГравировка, #лазернеГравіювання, #гравировка, #гравіювання, #гравіровка, #engraving, #laserengraving, #laser,  #київ, #киев, #центр, #великавасильківська

 

Залишити коментар