11Jul

Заміна клавіш MacBook

Послуга заміни клавіш на клавіатурі MacBook

Основним органом управління ноутбуком є клавіатура, тому всі ми користуємося нею з різною інтенсивністю. Набір тексту та написання коду, використання комбінацій — все це виконується за допомогою клавіш. З часом символи на них можуть стертися, або ж ламаються кріплення та механізми. Якщо на вашому Макбук виникли подібні проблеми — не засмучуйтесь, клавіші можливо замінити поштучно у нашому сервісному центрі Apple BashMac!

Коли знадобиться заміна клавіш?

Не секрет, що надійність клавіатурних блоків різних моделей Mac значно відрізняється. Самим надійним вважається “ножичний” механізм, на відміну від “метеликового”. В залежності від року випуску, на лептопи встановлювались клавіатури різних поколінь. Наприклад, після невдачі з механізмом “butterflay”, компанія Apple відмовилась від нього та доопрацювала “ножичний” Magic Keyboard. Не зважаючи на ці фактори — будь-які клавіші залишаються вразливими для механічного пошкодження, високої температури, забруднення. Найчастіше, замінити окремі клавіші необхідно, якщо:

  • стерлися символи на деяких кнопках;
  • зламалось кріплення клавіші після сильного натискання, удару, або якщо її самостійно знімали;
  • клавіші розплавились після сушки гарячим повітрям з фену;
  • механізми пошкодились через потрапляння сміття, пилу.

Зламані клавіші часто гублять, вони не тримаються на клавіатурі, не натискаються, подвоюють символи, тощо. У такому разу необхідно замінити пошкодженні кнопки.

Як замовити заміну оригінальної клавіші на MacBook? 

Завітайте до нашого сервісу, що знаходиться у центрі міста за адресою: вулиця Велика Васильківська, 18 (метро Площа Льва Толстого). Отримайте безкоштовну діагностику, підбір та заміну пошкоджених клавіш. Найпопулярнішою є заміна “пробілу”, Command, Shift, “стрілок” та інших, які часто використовуються. Ви можете замовити встановлення будь-яких окремих оригінальних клавіш на MacBook, MacBook Pro, MacBook Air.

#замінаклавішmacbook, #заменаклавиш, #magickeyboard, #кнопкимакбук, #bashmac, #bashmacua, #apple, #macbook, #ремонтMacBook,  #ремонтмакбук, #сервіснийцентр, #сервисныйцентр,  #київ, #киев, #центр, #великавасильківська

Залишити коментар