28Nov

Послуги лазерного гравіювання у Києві від сервісу Apple BashMac

Наш сервісний центр BashMac найбільш відомий наданням якісних послуг з обслуговування та ремонту комп’ютерів Apple Mac: MacBook, iMac, Mac Pro, Mac mini, Mac Studio. Але, у нас також можливо замовити лазерне гравіювання на техніці та інших предметах. Розповідаємо про всі переваги послуги, вартість та строки виконання.

Професійна лазерна гравіровка

Як замовити лазерну гравіровку

Технологія гравіювання лазером дозволяє швидко та безпечно додати на будь-який предмет текст, зображення, спеціальні символи, логотип, фірмовий стиль. Наша студія Gravirovka.UA оснащена професійним лазерним пристроєм, який працює з широким спектром матеріалів: метал, пластик, дерево, шкіра, гума та ін. Окрім безпосереднього нанесення зображення, наші спеціалісти надають допомогу в створенні дизайн-макету, підборі красивих шрифтів, графічних елементів. Таким чином, ви можете отримати повний спектр послуг від підготовки до якісного результату в найкоротший час.

Всі послуги лазерного гравіювання

Можливості лазерного гравіювання

Традиційно найпопулярнішою є гравіровка на клавіатурі ноутбуків, комп’ютерів, планшетів (українська, російська та інші мови), а також нанесення зображення на корпус пристроїв, брендування продукції. Проте, можливості послуги не обмежені, ви можете замовити:

Найвища якість гравіювання лазером, виконуємо гуртові та державні замовлення, співпрацюємо з волонтерами, ЗСУ!

Як замовити лазерне гравіювання у Києві, вартість та строки

Контакти студії гравіровки в місті Київ

Для замовлення послуги достатньо звернутися до нас за адресою СЦ BashMac: вулиця Велика Васильківська, 18 (поряд з метро Площа Українських Героїв). Зручно отримати консультацію та надіслати макет для гравіювання можливо через Телеграм. Вартість робіт починається від 400 грн., у залежності від складності та розміру. Ми гарантуємо швидкі строки виконання роботи протягом 1-2 годин. Чекаємо на вас!

Залишити коментар