27Oct

Розблокування акумулятору MacBook, який не заряджається

У ноутбуках компанії Apple застосовуються якісні літій-іонні та літій-полімерні батареї, які, крім позитивних якостей мають деякі негативні. Зокрема, при довгому простої, наприклад, якщо Макбук тривалий час перебував у розрядженому стані — акумулятор може заблокуватися. Іншими словами, він перестає заряджатися, не реагує на підключення адаптера, відповідно не тримає заряд. Таке може траплятися і за інших обставин, наприклад, використання неоригінальних зарядних пристроїв. Що ж робити у такому разі, міняти батарею MacBook? Є й інший вихід, що пропонує сервісний центр Apple BashMac.

Розблокування батареї MacBook у Києві

Що робити, якщо батарея Макбук потребує обслуговування

Для початку розберемося чому АКБ переходить у захист чи блокується. Отже, в системі ноутбука завжди є контролер батареї — його призначення у захисті елементів живлення, продовження часу їхньої служби, регулювання вхідної та вихідної напруги. Це дуже корисний компонент, але в деяких випадках його робота призводить до прямо протилежних наслідків. Припустимо, що Мак довгий час лежав без діла, звичайно він повністю розрядився. У свою чергу, контролер це може сприйняти як критичну небезпеку для батареї і повністю блокує її. Тобто, хоч батарейка знаходиться в повній справності, але користуватися нею не вийде.

Пристрій для розблокування батареї MacBook у Києві

Для вирішення такої проблеми існує спеціальний апарат, який вміє скидати налаштування контролера. Якщо ви зіткнулися з такою несправністю — рекомендуємо звернутися до сервісу BashMac Київ, для швидкого розблокування акумулятора MacBook (Air, Pro), який не заряджається. Достатньо підключити апаратуру до батареї та виконати процедуру скидання. Зверніть увагу, що процес повністю безпечний для ноутбука та дозволяє швидко відновити роботу АКБ.

Скидання циклів перезаряджання батареї Mac

Як скинути цикли перезарядки Mac

Крім розблокування, даний програматор дозволяє обнулити цикли перезаряджання акумулятора на Макбук, виправити помилки контролера, прибрати повідомлення «Рекомендовано обслужити» (Service Recommended). Зазвичай цього не потрібно, але трапляються випадки, коли, наприклад, батарея ще в нормальному стані, але система сприймає її як надмірно зношену та потребує заміни чи обслуговування. Докладнішу консультацію ви можете отримати у спеціалістів нашого сервісного центру.

Контакти сервісу Apple BashMac: м. Київ, вулиця Велика Васильківська, 18. Центр міста поблизу станції метро «Площа Українських Героїв» (Площа Льва Толстого).

Залишити коментар