09Jul

Чистка клавіш та клавіатури MacBook

Очищення клавіатури Apple MacBook у Києві


 Якщо клавіші на вашому лептопі почали залипати, не натискаються, подвоюють символи — необхідно провести чистку клавіатурного блоку. З часом у механізми клавіш потрапляє пил, мілке сміття, шерсть, крихти, тощо. У результаті вони перестають нормально натискатись або повністю відмовляють. Особливо це актуально для моделей Макбук з механізмом клавіатури типу “метелик” (butterfly). Визначити несправність можливо за такими симптомами:

– деякі клавіші перестали натискатись;

– “залипання”, застрягання клавіш;

– символи при натисканні подвоюються;

– клавиатуру залили водою або іншою рідиною.

Чи можливо почистити клавіатуру самостійно?

Видалити пил та забруднення без зняття клавіш з кріплень — практично неможливо. Компанія Apple пропонує у профілактичних цілях продувати клавіатуру стисненим повітрям (особливо “butterfly”). Проте така чистка має лише поверхневий характер, забруднення яке скупчилося у механізмах не видаляється. Ми рекомендуємо періодично протирати клавіатурний блок вологою тканиною або спеціальними серветками. А також не намагатись самостійно знімати клавіші — це часто призводить до їх поломки.

Професійне чищення клавіатури MacBook у місті Київ

Зверніться до нашого сервісного центру Apple BashMac для швидкої та якісної чистки клавіш вашого MacBook, MacBook Pro, MacBook Air. Наші спеціалісти проведуть розборку клавіатурного блоку та повністю видалять забруднення. У разі необхідності доступні послуги заміни зламаних клавіш та лазерне гравіювання!

#чисткаклавіш, #чисткакнопок, #чисткаклавіатури, #чисткаклавиатуры, #чисткаклавиш, #клавиши, #кнопки, #клавіші, #залиття, #залитие, #bashmac, #bashmacua, #apple, #macbook, #ремонтMacBook,  #ремонтмакбук, #сервіснийцентр, #сервисныйцентр,  #київ, #киев, #центр, #великавасильківська

 

Залишити коментар