29May

Заміна гумових ніжок на MacBook (Air, Pro) всіх моделей

Наш сервісний центр Apple BashMac надає послугу встановлення та заміни резинових ніжок на всі моделі MacBook. У наявності rubber feet високої якості, робота виконується швидко, з дотриманням всіх регламентів.

Коли необхідно замінити резинові ніжки на ноутбуці Apple

Круглі ніжки які знаходяться на нижній кришці Макбук з часом можуть відірватись та загубитись. Від тривалого користування, вони також можуть стертися, втратити “товарний” вигляд. Зустрічаються випадки втрати як однієї ніжки, так і декількох. Після цього використовувати лептоп стає незручно, втрачається рівновага, дряпається метал нижньої частини ноутбуку.

Як замовити встановлення rubber feet на MacBook у Києві

Заміна гумових ніжок на MacBook

Завітайте до нашого сервісу для швидкої заміни гумових ніжок. В залежності від моделі Макбук їх розмір та конструкція відрізняються. Ми пропонуємо встановлення на:

  • MacBook 12”;
  • MacBook Air;
  • MacBook Pro Unibody;
  • MacBook Pro Retina;
  • MacBook Pro з Touch Bar.

Заміна гумових ніжок на MacBook

Ви можете придбати ніжки та спробувати встановити їх самостійно. Проте, правильна процедура заміни складається з декількох етапів, тому у домашніх умовах, за відсутності досвіду — результат може видатися незадовільним. Пропонуємо скористатися професійними послугами нашого сервісу. Робота буде проведена у найкоротший термін з гарантією якості. Чекаємо на вас у офісі BashMac на вул. Велика Васильківська, 18.

Залишити коментар