02Jun

YouTube канал сервісу BashMac — все про Apple Mac

Бажаєте отримувати завжди свіжу та актуальну інформацію щодо ремонту, обслуговування та використання комп’ютерів Apple у сучасному форматі? Офіційний канал сервісного центру BashMac пропонує завжди цікаві, достовірні та змістовні відео на YouTube! У нашому відео-блозі вас очікує:

Достовірна інформація про Apple Mac

Якщо ви є власником MacBook, iMac, Mac Pro або Mac mini — тут ви знайдете достовірні огляди і порівняння, корисну інформацію про апаратну і програмну частини техніки, симптоми і рішення поломок. Наші відео рекомендації з діагностики та професійного ремонту Мак, допоможуть вам вберегтися від помилок і «народних порад» з інтернету, які можуть призвести до непоправних наслідків.

Про самостійний ремонт VS сервісний центр

Ми розповімо які роботи з обслуговування гаджетів можливо провести вдома, а які доступні тільки в умовах сервісного центру. А також, як вибрати сервіс і не потрапити в кустарну майстерню, де ви втратите свій час і гроші.

Симптоми поломок і варіанти вирішення

Хочете дізнатися чому ваш комп’ютер Епл не вмикається, не завантажується, зависає і гріється? Про ці ознаки несправності та десятках інших — ми зняли докладні ролики, які пояснюють причину, а також підскажуть варіанти вирішення.

Правильне обслуговування

Все про обслуговування Маків: коли і як необхідно проводити профілактичну чистку, міняти термопасту, як очистити екран від плям і розводів, що таке видалення антибліку, скільки живе батарея Макбук і коли її потрібно міняти. Точна інформація яка заслуговує на довіру.

Про аксесуари і комплектуючі

Ви користуєтеся аксесуарами до ноутбуків і комп’ютерів Apple? Дізнайтеся про їх суміснісність, як відрізнити оригінал від підробки, чи можливий ремонт MagSafe та багато іншого!

Все про модернізацію Mac

Модернізація Макбук, Аймак, Мак міні і Мак Про — ще одна тема нашого спеціалізованого блогу. Розглядаємо всі можливі варіанти апгрейда старих моделей, збільшення їх продуктивності і швидкості роботи.

Операційна система macOS і програми

Встановлення, відновлення і оновлення macOS і Windows на Mac. Типові проблеми і рішення, огляд найпопулярнішого програмного забезпечення, порівняння і оцінка якості. Професійні поради по використанню прихованих функцій системи і софту.

Новини та акції

Новини зі світу Apple, інформація про акції та знижки на обслуговування в сервісному центрі BashMac в Києві. Приємні бонуси і завжди свіжа інформація для наших підписників. Залишайтеся з нами, буде цікаво!

Залишити коментар

Розділи блогу
Популярні записи