09May

Заміна дисплея (матриці) MacBook у Києві

Екранний модуль Макбук є однією з найбільш уразливих частин конструкції. Більшість поломок ноутбуків пов’язані саме з пошкодженням дисплею. Це може статися з різноманітних причин: удар, падіння пристрою, залиття рідиною, перетирання шлейфу (Flexgate).

Розбитий дисплей Макбук

 

Як результат, з’являються тріщини, сколи, смуги на зображенні, плями, дисплей не працює. У нашому сервісному центрі Apple BashMac Київ доступний ремонт, заміна екрану будь-яких моделей MacBook 13″, 15″, 16″.

Читайте про чистку антибліку на екрані Макбук

Заміна дисплея MacBook M1 (2020)

Заміна дисплея Макбук M1

Нові моделі ноутбуків Apple з ARM процесором залишилися у попередньому дизайні корпусу, зокрема, це стосується MacBook Pro 13 дюймів та Air 2020 року випуску. Ремонт екрану таких лєптопів проводити не доцільно, адже всі компоненти модулю зібрані на заводі та міцно з’єднані. Тому ми пропонуємо заміну верхньої кришки ноутбуку у зборі. Завдяки налагодженим зв’язкам з поставниками ми можемо встановити цілковито новий екранний модуль на ваш Макбук.

Заміна екрану MacBook Pro Touch Bar (2016-2019)

Заміна дисплея Макбук Тач Бар

Дисплей даних моделей монолітний, тобто не розбірний. Окремі майстерні можуть запропонувати вам заміну окремо скла або матриці, проте такий ремонт є “халтурою”. В умовах майстерні поза заводом, якісно замінити один з компонентів екрану неможливо. А зважаючи, що ціна заміни дисплею Макбук Про Тач Бар у нашому сервісі має доступну вартість — доцільно замовити цю послугу та отримати повністю нову комплектуючу. Зважайте також на те, що при поломці сигнального шлейфу (проблема Flexgate), необхідна повна заміна модулю.

Заміна дисплейного модуля MacBook Pro Retina, Air (2012-2015)

Заміна дисплея Макбук Про Ретіна

Починаючи з 2012 року на ноутбуки Apple встановлюються Retina екрани з високою роздільною здатністю. Саме з цих моделей блок дисплея став монолітним, міцно склеєним на фабриці. Таким чином, якщо скло або LCD вашого ноутбуку розбилися — найкращим рішенням буде встановити новий дисплей. У нашому сервісному центрі доступна заміна як б.у екранів у відмінному стані, так і повністю нових з гарантією.

Ремонт екрану MacBook Air (2008-2017)

Заміна дисплея Макбук Ейр

Дизайн та оснащення молодшої лінійки ноутбуків Apple залишалося у практично незмінному стані довгий час. Це стосується зокрема дисплею, який не змінював свою конструкцію. Хоча розбір блоку для ремонту можливий, проте недоцільний, адже вартість нового або б.у екрану нижча ніж його ремонт. Тому, якщо матриця або скло розбилися — пропонуємо заміну верхньої кришки Макбук Ейр у зборі.

Ремонт дисплея MacBook Pro Unibody (2009-2012)

Ремонт дисплея Макбук Юнібоді

Старі моделі Макбук Про мають розбірний екран, що дозволяє провести його ремонт, замінити окремо скло та матрицю. Зверніться до нашого сервісу для професійної діагностики та ремонту екранного блоку ноутбуку.

Підмінний фонд техніки на час ремонту

Якщо ви постійно користуєтесь ноутбуком та не можете залишитися без нього на час заміни екрана — пропонуємо скористатися нашим підмінним MacBook. За необхідності ми перенесемо на нього всі ваші данні, встановимо програми, налаштуємо профіль користувача. Читайте докладні умови використання техніки з підмінного фонду.

Залишити коментар