23Sep

Підмінний ноутбук на час ремонту вашого Mac

Поломка техніки Apple Mac завжди призводить до значних незручностей, особливо, якщо нею користувалися кожного дня для роботи, вирішення щоденних завдань. Хоча у нашому сервісному центрі строки виконання робіт максимально короткі, все ж існують випадки, коли необхідно залишити у майстерні свій iMac чи MacBook на деякий час. Найчастіше потрібно зачекати, якщо ви хочете зекономити на ремонті, у такому разі, ваша дефектна комплектуюча відправляється на заміну. Зважаючи на те, що нові Mac мають досить низьку ремонтоздатність — при значних пошкодженнях не має сенсу ремонтувати деякі модулі (дисплей, топкейс та ін.), краще замінити їх на нові. Зазвичай такі процедури займають близько трьох тижнів.

Що ж робити, якщо ваша техніка у ремонті, а працювати на чомусь потрібно? Наш професійний сервіс Apple BashMac у Києві пропонує зручну послугу — надання у ваше користування ноутбуку з підмінного фонду, на час ремонту або заміни вашого власного! Чому це зручно та вигідно?

  • Ви можете користуватись нашим справним MacBook зі всіма необхідними програмами будь-який час, до отримання вашого з ремонту;
  • За потреби ми перенесемо (скопіюємо) всі дані з вашого Мак на підмінний, таким чином вся необхідна інформація буде завжди доступною;
  • Можливість обрати конфігурацію підмінного Макбук в залежності від ваших потреб.*

Наш сервісний центр робить все можливе, щоб ремонт, обслуговування та заміна вашого Мак у Києві відбувалися максимально зручно та безболісно. Пропонуємо скористатися нашою підмінною технікою на час ремонту!

*Вартість прокату та моделі MacBook з підмінного фонду уточнюйте у менеджера.

Залишити коментар

Встановлення програм на Мас
Встановлення кращих програм на Mac
Розділи блогу
Ремонт MacBook в центрі Києва
Ремонт MacBook
Популярні записи