01Oct

Встановлення Cinema 4D на MacBook M1

Одна з найвідоміших програм для анімації Cinema 4D R21 тепер доступна і для Mac з ARM-процесором! Гарна новина для аніматорів та інших спеціалістів, що працюють з 3D та 2D графікою — ви можете звернутись до нашого сервісного центру Apple BashMac у Києві, щоб замовити встановлення програми на ваш MacBook Pro, Air M1. Швидко інсталюємо, оновимо та налаштуємо софт для роботи. Вартість усього від 300 грн.

Про Cinema 4D R21 для Mac з Apple Silicon

Cinema 4D R21 ARM

Програми від студії Maxon стали першим пакетом професійного ПЗ, який повністю підтримує роботу з архітектурою чіпа M1. Софт повністю сумісний з останніми версіями macOS (Catalina, Big Sur, Monterey). Це універсальна програма для роботи з тримірною графікою, ефектами та рендерингом. Завдяки додатку Redshift — з’явилась можливість гнучко налаштовувати кінематографічний рендеринг. Програмне забезпечення демонструє високу швидкість та продуктивність на нових моделях Mac.

Переваги Cinema 4D у простому, інтуїтивно зрозумілому інтерфейсі, підтримці моделювання, малювання, трекінгу. Можливо встановити русифікацію, або ж користуватись англійською мовою за замовчуванням. Програма підтримує програмування на мовах: Python, C++, C.O.F.F.E.E., Xpresso. А також велику кількість вбудованих рендерів та зовнішніх конекторів. З 2019 року пропонується актуальна версія Cinema 4D R21 для Мак.

Повний список програм та вартість, які ви можете замовити дивіться за посиланням Програми macOS.

Залишити коментар