13Sep

Послуги з обслуговування та ремонту iMac 24″ (M1)

У 2021 році Apple презентувала цілковито нову модель iMac. Моноблок отримав дисплей діагоналлю 24 дюйми (4,5K) та процесор Apple Silicon. Змінився і зовнішній вигляд комп’ютеру, тепер він має 7 кольорів забарвлення та плоский корпус. Детально ознайомитись з новинкою ви можете у огляді на сайті Mac.Org.Ua. У цій статті ми розповімо про послуги з ремонту iMac M1 від сервісного центру BashMac Київ.

Типові поломки та ремонт iMac 24″ у Києві

Поломки iMac 24

У процесі експлуатації моноблок може отримати різноманітні пошкодження, а з часом потребує чистки від пилу з заміною термопасти. Найчастіше до нашого сервісу звертаються з такими проблемами.

Заміна дисплея iMac M1 (2021)

Хоча моноблок не є портативним, переносним пристроєм, але у процесі переміщення або падіння може отримати пошкодження екрану. Достатньо сильно вдарити по склу, придавити, впустити комп’ютер на підлогу, щоб дисплей розбився. У такому випадку знадобиться послуга заміни екранного блока Аймак 24, яку ви можете замовити у нас.

Чистка від пилу та заміна термопасти

Комп’ютер оснащений системою охолодження, яка складається з кулерів (1 або 2 залежно від версії), радіаторів, та отворів для циркуляції повітря. Вентилятори відводять надлишки тепла від чіпів, запобігаючи перегріву. Тому, якщо iMac 24 почав сильно грітися, шуміти, зависати — необхідно замовити профілактичну чистку. А також замінити стару термопасту на радіаторах.

Заміна кулеру iMac M1

У деяких випадках підвищений шум та перегрівання пов’язані з поломкою вентилятору. Це трапляється як від природнього зносу, так і через потрапляння крихт та твердого сміття на лопаті. Ремонт кулеру не проводиться у зв’язку з тим, що його конструкція є монолітною. Але ви можете отримати послугу заміни вентилятору Аймак М1 у Києві.

Чистка та заміна динаміків, мікрофонів

Якщо на вашому моноблоці з’явилися проблеми зі звуком — пропонуємо діагностику та ремонт аудіо системи iMac. Тихий звук, рипіння, шипіння, різноманітні поміхи — це ознаки поломки динаміку. Також може вийти з ладу мікрофон, звук не записується зовсім, або неякісно.

Діагностика iMac M1 з розбором

Більшість поломок моноблоку Apple можливо встановити за допомогою зовнішнього огляду та тестування. Але деякі з них, що стосуються апаратних пошкоджень, потребують розбору комп’ютеру. Необхідно зняти дисплей, щоб отримати доступ до внутрішнього оснащення, та провести детальну діагностику. Сервісний центр Apple BashMac пропонує таку послугу, за результатами ми запропонуємо найвигідніші варіанти ремонту.

Контакти сервісного центру BashMac: місто Київ, вулиця Велика Васильківська, 18 (Малий Пасаж).

Залишити коментар