23Sep

Стерлися символи (літери) на клавіатурі MacBook

Компанія Apple комплектує власні ноутбуки якісними клавіатурами різного типу. В залежності від року випуску та моделі, це можуть бути механізми типу «ножиці», «метелик», або доопрацьована Magic Keyboard. Незалежно від виду кріплення та механізмів клавіш — нанесення символів на них виконано досить якісно. Проте, з часом, особливо при тривалому використанні — вони можуть стертися, стати «глянцевими». Вирішити цю проблему допоможуть послуги нашого сервісного центру Apple BashMac.

Що робити, якщо символи на клавішах MacBook стерлися?

Протерлися символи на клавіатурі Mac

Дана несправність проявляється по різному. Як правило, найбільш страждають кнопки якими користуються частіше. Це залежить від вашого виду роботи або розваг, наприклад, у програмістів швидше протираються одні кнопки, у геймерів, або копірайтерів інші. У найбільш складних випадках — стирається майже вся клавіатура. Тому, в залежності від вашого випадку ми можемо запропонувати такі варіанти рішення.

Заміна клавіш MacBook (Pro, Air) у Києві

Заміна клавіш поштучно на Макбук у Києві

Доступна послуга, яка дозволить зекономити на покупці нової клавіатури. Ми підберемо та встановимо оригінальні кнопки Apple поштучно для вашої моделі Mac. За необхідності нанесемо лазерне гравіювання потрібної мови (українська, російська, німецька, іспанська, іврит, тощо).

Заміна клавіатури та топкейсу Макбук

Встановлення нової клавіатури, топкейсу Макбук (Про, Ейр)

У разі, якщо пошкодження клавіш має масштабний характер, пропонуємо встановлення нової оригінальної клавіатури або Topcase у зборі на MacBook. Ми рекомендуємо саме заміну топкейсу, адже модуль включає верхню металеву кришку, клавіатуру, батарею, Touch Bar (для відповідних моделей).

Контакти сервісного центру Appel BashMac

Завітайте до нас для швидкого ремонту клавіатури вашого Макбук у місті Київ. Ми знаходимося у самому центрі міста на вулиці Велика Васильківська, 18 (поряд зі станцією метро Площа Льва Толстого). Отримайте безкоштовну діагностику, замовте заміну оригінальних клавіш, клавіатури, або Upper Case у зборі з гарантією.

Залишити коментар