09Sep

Професійна діагностика MacBook (Pro, Air) у Києві

Незважаючи на те, що ноутбуки Apple — це якісні, високотехнологічні пристрої, все ж, вони також зазнають поломок і потребують ремонт Макбук. Найчастіше причиною стає необережне використання, потрапляння рідини, пошкодження при падінні, перегрівання через забруднення. Також досить часто несправність виникає у разі зносу деталей від часу, використанню неякісних, несумісних аксесуарів, заводського дефекту. Визначити поломку самостійно досить складно, а у деяких випадках — неможливо. Тому, сервісний центр Apple BashMac пропонує професійну перевірку вашого MacBook у місті Київ.

Методи діагностики MacBook

Розглянемо основні способи перевірки комп’ютерів Apple, шляхи знаходження причин поломки.

Первинна діагностика

Огляд, перевірка Макбук у сервісі

Надається нашим сервісом безкоштовно. Ваш Макбук буде ретельно оглянутий спеціалістом на предмет зовнішніх пошкоджень та симптомів несправності. Це означає, що буде перевірена працездатність всіх модулів: клавіатури, трекпаду, дисплею, портів, та ін. Перевіряється як вмикається та завантажується ноутбук, реагує на підключення зарядного пристрою, запуск програм, тощо. За необхідності, знімається нижня кришка та проводиться огляд внутрішнього оснащення.

Тестування сервісними програмами

Тестування Макбук у сервісному центрі

Використовується спеціалізоване програмне забезпечення, яке тестує роботу основних компонентів: екран, відеокарта, процесор, оперативна пам’ять, диск, бездротові модулі, система живлення та інше. Застосовується як вбудована програма «Apple Diagnostics» (AHT), так і сервісний софт, різноманітні бенчмарки. Це допомагає швидко встановити поточний стан комплектуючих, перевірити їх роботу у різних сценаріях використання, отримати коди помилок.

Діагностика з розбором MacBook

Діагностика з розбором Макбук

При фізичних пошкодженнях внутрішніх компонентів Мак, потребується детальна діагностика з розбором ноутбуку. Найчастіше це необхідно, у разі, якщо у пристрій потрапила вода або інша рідина, не відповідають деякі модулі, зазнала поломки материнська плата, з’явилися проблеми з системою живлення, пошкодженням контактів, електропровідних доріжок та інших елементів. Така перевірка вимагає деякого часу та наявності професійного сервісного обладнання. За її результатами — ви отримуєте повний звіт про знайдені поломки та найвигідніші варіанти їх ремонту. У нас ви можете замовити оригінальні запчастини для MacBook.

Як перевірити свій Apple Mac у Києві?

Завітайте до нашого сервісного центру BashMac за адресою: вулиця Велика Васильківська, 18 (центр міста, Малий Пасаж). Отримайте безкоштовний первинний огляд та тестування, а у разі необхідності — розширену діагностику з розбором. Як тільки проблема буде встановлена, ви отримаєте докладну інформацію, рекомендації щодо рішення з цінами та строками. Послуга надається швидко та якісно, є можливість одразу замовити компонентний ремонт, або заміну оригінальних комплектуючих.

Коментарі
  • Віктор
    17.02.2023
    Диагностика MacBook Air и Pro перед покупкою reply
Залишити коментар