25Nov

Сервісу Apple BashMac 11-ть років!

24 листопада 2019 року — сервісному центру BashMac у Києві виповнюється 11-ть років! Поспішаємо поділитись цією знаковою подією з нашими шановними клієнтами та друзями. Свою професійну діяльність з сервісного обслуговування техніки Apple Mac, ми розпочали у 2008 році, за цей час пройшовши великий шлях становлення та вдосконалення. Наразі ми маємо власний офіс у самому центрі Києва, на вул. Велика Васильківська, 18, найкращу команду досвідчених інженерів, та повністю укомплектовані професійним обладнанням майстерні. Але, не зайвим буде згадати з чого все починалося.

Співзасновники BashMac

Співзасновники BashMac

Історія сервісу BashMac

Отож, наша компанія розпочала свою роботу у середині 2000-х років. Першим офісом сервісного центру стало приміщення на вул. Пушкінська, 34. Ми починали свою діяльність як універсальна комп’ютерна майстерня з ремонту ПК, телефонів, планшетів та периферії. Оглядаючись назад, можна згадати навіть курйозні періоди професійної діяльності. Наприклад, деякий час, одним з основних напрямків компанії було обслуговування та ремонт моніторів ViewSonic, Samsung, LG. Потім, левову частку роботи склало відновлення даних з HDD та інших носіїв.

На той час, техніка Apple Mac лише починала завойовувати ринок України. Але це була любов з першого погляду! Достатньо було потримати MacBook у руках, і ми зрозуміли — бажаємо спеціалізуватись лише на цій техніці. Так, СЦ BashMac чи не найпершим у Києві, почав надавати спеціалізовані послуги з ремонту комп’ютерної продукції Apple Mac. Попереду чекав довгий шлях вивчення апаратних особливостей “яблуневої” техніки, вдосконалення регламентів робіт, пошуку постачальників оригінальних комплектуючих, поглиблене вивчення програмної складової.

Команда BashMac

Команда BashMac

Вже у 2008 році, ми повністю перейшли на сервісне обслуговування MacBook, iMac, Mac Pro, Mac mini, Apple Cinema, AppleTV та іншої великої техніки Apple. Був сформований штат висококваліфікованих інженерів, закуплене професійне сервісне обладнання для складного компонентного ремонту. Значною віхою у розвитку компанії, став переїзд у 2019 році до нового, сучасного та великого офісу у Малому Пасажі (напроти кінотеатру Київ). На даний момент, Apple BashMac — широко відомий сервісний центр серед власників Mac не тільки у столиці, але й по всій Україні. Секрет нашого успіху — це якісне вирішення найскладніших проблем з технікою, у найкоротші строки, за доступною ціною.

Завжди відкриті для Вас!

Ми щиро вдячні нашим клієнтам за довіру та величезну кількість позитивних відгуків! Заради Вас, ми не збираємось зупинятись на досягнутому, будемо і надалі вдосконалюватися та допомагати вам у вирішенні будь-яких несправностей техніки Apple. Завжди чекаємо Вас на професійну діагностику Mac, ремонт, відновлення, налаштування, встановлення і оновлення софту. Пропонуємо інші супутні послуги: лазерне гравіювання, відновлення даних, модернізація, ремонт MagSafe. До зустрічі у нашому офісі!

Залишити коментар

Розділи блогу
Популярні записи