24Sep

Як отримати безкоштовну профілактику iMac, MacBook

Вирішили модернізувати свій iMac? Встановити новий швидкий SSD накопичувач замість повільного HDD диску? Проапргрейдити відеокарту, або додати оперативної пам’яті? А можливо ви замовляєте встановлення батареї на свій MacBook? Сервісний центр Apple BashMac у Києві підготував для вас бонус! При модернізації Аймак та заміні акумулятору на Макбук — профілактична чистка від пилу з заміною термопасти безкоштовно!

Безкоштовна профілактика MacBook
Безкоштовна профілактика MacBook
Безкоштовна профілактика iMac
Безкоштовна профілактика iMac

Чистка комп’ютерної техніки Apple Mac від пилу та бруду — це обов’язкова процедура, яку необхідно проводити з постійною періодичністю. Якщо своєчасно не очищувати пил та не міняти термопасту — iMac та MacBook починають перегріватися, шуміти, зависати та навіть вимикатись. У складних випадках може навіть згоріти відеокарта!

У вас є можливість отримати профілактичну чистку техніки абсолютно безкоштовно. Замовляйте модернізацію iMac, встановлення нової або б/в батареї на MacBook, та отримайте професійне очищення від пилу у бонус! Бажаєте дізнатись більше? Зв’яжіться з нашим спеціалістом для консультації!

Залишити коментар

Розділи блогу
Ремонт MacBook в центрі Києва
Ремонт MacBook
Популярні записи